Wat vinden huismannen van de Slechte Huisvrouwen Club?

Huisman Bram bezocht de website van de Slechte Huisvrouwen Club en schreef er een artikel over. Enerzijds waardeert hij de club als plek om stoom af te blazen, anderzijds zet hij vraagtekens bij de minachting die de clubleden aan de dag leggen voor huishoudelijke zaken.

Bram: ‘Het dreigt te verworden tot een plaats waar mensen alle verkeerde excuses zoeken (en vinden) om hun gedrag te handhaven: een leefstijl waarbij eigen genot en vermaak de boventoon voert en verantwoordelijkheden het onderspit delven. Laten we hopen dat de initiatiefnemers zich dat realiseren en gaan zorgen voor een betere balans op hun site.’

Bram, je haalt me de woorden uit de mond!

Link naar het artikel:Club van slechte huisvrouwen kortzichtig en zelfzuchtig

Zie ook: Huisvrouwen bestaan niet.

Similar Posts

5 Comments

  1. Tja, ieder zijn ding natuurlijk. De een houdt van schoonmaken, de ander besteedt haar/zijn tijd liever anders. En die ‘slechte huisvrouwen’ kunnen het schoonmaakwerk altijd nog uitbesteden als ze er echt een hekel aanhebben.

  2. Ik heb ook even rondgekeken bij hun site, maar ze komen op mij toch echt als een stel sloddervossen over, ik ben ook geen poetser maar ons huis moet wel enigszins opgeruimd zijn, ik wil niet struikelen over allerlei dingen. En opruimen kost zo weinig tijd. En inderdaad, als je niet zelf wilt schoonmaken, laat het doen, is die persoon ook weer blij.

    “In een opgeruimde kamer wordt men opgeruimd”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.