Reacties

Tea Topic: wat betekent gezelligheid voor jou? — 7 reacties

  1. Gezelligheid is voor mij in de ochtend genieten van een lekkere kop thee als de rest van de familie nog op een oor ligt, ook avondeten koken voor het gezin en samen nuttigen.

  2. Het wekelijkse bezoekje van mijn broer betekent voor mij gezelligheid. Onder het genot van een kopje koffie praten we over van alles en nog wat. Gezellig zijn ook de wintermaanden waarbij mij kolenkachels centraal staan. Dat vinden mijn teckels ook fijn als ik voor de kachel bij ze kom liggen. Heerlijk een boek lezen of uren achter mijn pc zitten.
    De zomermaanden zijn niet per definitie gezellig. Eerder vind ik ze sfeervoller, maar zeker niet minder. Ik geniet van mijn tuin met alles wat er groeit en bloeit en lekker lang buiten zitten op zwoele zomeravonden daar kan ik echt van genieten.

  3. Een goed gesprek kan gezellig zijn. Of onverwacht een vriendin op de lunch. Maar ook de stilte met mijn man achter de pc en ik in een boek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>