Reacties

Een kijkje in mijn leven rond twee uur 's middags — 18 reacties

 1. Ik de ochtend van zes uur circa half acht is Me! time. Ik ben dan op en de rest ligt nog op een oor. Dat is voor mij me! time. Rust en stilte en niemand om me heen.

 2. Zeker, ook al woon ik alleen, ik sta niet direct op en ga niet "aan de slag". Maar ik blijf een half uur liggen, om te mediteren, het hoofd leeg te maken en goed aan de dag te beginnen.
  Op zondag ben ik tot 1 a 2 uur smiddags onder gedompeld in de kranten, met ontbijtje met 2 gekookte eitjes, heerlijk. Echte rust.
  En 's avonds mediteer ik ook weer, voor een goede afsluiting. Geeft waardevolle dagen.

  • Wat een mooie start en afsluiting van de dag met mediteren Paquita. 's Ochtends mediteer ik ook na het hardlopen maar 's avonds zou ook een prachtig moment zijn.

 3. Eens met Sjoerd en Izerina. Verder neem ik mee wel eens voor om een uur per dag te lezen op een vast moment. Het lukt bijna nooit. Niet dat ik niet lees, maar zo'n vast moment lijkt me heel fijn

 4. Heerlijk dit berichtje. Ik doe ook zoiets, na de lunch rond 12.30 - net nog geen klokslag - ga ik lekker lezen in een roman. Ongeveer 20 min. ik kijk meer naar het aantal bladzijden. Soms verloopt het rommelig als iedereen thuis werkt en nog even rondhangt na de lunch. Ik heb dat leren omarmen. Ik ben introvert, 92% volgens de test, en hou erg van alleen zijn. Daarom ben ik trots dat ik deze 'verstoring' heb leren omarmen LOL.

 5. Ik heb niet echt van die vast momenten. Ik vind wel dat je supergezellig uitzicht hebt zo. Fijn dat Soep zo op zijn (haar?) gemak is. PS: ik kom even bijlezen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>