Reacties

Buitendouche tuin: waarom zou je + 8 aandachtspunten — 25 reacties

  1. Zou het heel graag willen, maar met een gedeelde achteringang naar mijn plaatsje achter word het hem niet, lijkt me dat de buren daar ook niet op zitten te wachten. Zo'n buitendouche vereist toch wel wat ruimte en privacy naar mijn idee. Zou ik er wel de ruimte voor hebben zou ik gaan voor een op zonne-energie.

  2. Wij hebben al jaren een tuindouche, aangesloten op de tuinslang. Model zoals die van de Action maar destijds gekocht bij de Aldi. Lekker om je in de zomer even op te frissen. En vanaf dat het beter weer wordt doucht mijn man 's morgens buiten. Vindt hij lekker.

  3. Ik heb zo'n zwarte zak die je aan een boom kunt hangen. Of op een plekje neerleggen in de zon. Ik heb uitgeprobeerd of ik zo gratis water kon opwarmen voor de afwas. En dat lukt op zomerse zonnige dagen heel goed.

  4. De afbeeldingen zien er prachtig uit, maar in het echte leven douch ik toch liever binnen dan buiten. Ik twijfel al of we dit jaar wel een zwembad in de tuin gaan zetten, met dat alles zo duur is. Daarnaast is het af te wachten of het nog zomer wordt, want momenteel is er zelfs geen lente, haha.

  5. Ik krijg hier een bijzonder rare melding van Akismet die om die reden m'n reaxi's tegenhoudt. Heb ik niet bij andere wordpress-blogs. Eens kijken of het aan m'n mailadres ligt.

  6. Het lag dus aan m'n nepmailadres. De eerdere 2 reacties, waarin ik m'n buitendoesbericht meldde zijn tegengehouden vanwege dat mailadres. Best vreemd, akismet deed er bij andere blogs niet moeilijk over.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>