Reacties

Bookchoice: gratis 8 boeken, maar wel meteen downloaden! — 18 reacties

    • Dan heb je waarschijnlijk niet de juiste methode gebruikt Michelle. Als je eerst op Verzilveren klikt, en pas daarna een account aanmaakt, moet het wel lukken.

  1. Bijzonder dat het ook werkt met een nepaccount. Zou dat zijn vanwege de gratis extra publiciteit die dat oplevert? Het is ze gegund hoor, dus dit is niet zeikerig bedoeld.
    Ik hebt voorlopig genoeg aan de luister- en onlinebieb, en o ja de ruim 100 boeken die ik bij mijn opruimende buurman uit de kast heb mogen kiezen (hij keurig in een andere kamer, alles geheel coronaregelscompliant).

    • Ja, dat het ook kon met een nep mailadres vond ik heel apart. Dat is denk ik omdat je helemaal niet je emailadres hoeft te bevestigen.

  2. Ik ken ze helemaal niet. Ik ben geen boeken fans. Ga ook niet doen. Ik heb al druk genoeg met andere dingen. Ik heb ook Amber. En leuke dingen om te foto's te maken.

  3. Ik kreeg van de energieleverancier een gratis maand en heb nu een jaarabonnement voor half geld. Ik overwoog nog even de bieb ipv dit maar dit was nu goedkoper en ik vind het leuk dat ik heel andere boeken lees dan ik zelf uit zou kiezen.

  4. Ik heb ben lid van bookchoice, dus voor mij geen extra boeken. Maar ik ben heel blij met mijn boeken elke maand van bookchoice. Ik luister voornamelijk de boeken. Heerlijk tijdens het huishouden doen/handwerken....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder