Bookchoice: gratis 8 boeken, maar wel meteen downloaden!

Bookchoice

Bookchoice is een service waarbij je elke maand acht boeken krijgt op je eReader of als luisterboek. Je kunt de boeken lezen op je eReader, smartphoneof tablet. Of op je computer.

Wat is Bookchoice?

De mensen achter Bookchoice kiezen elke maand boeken waarvan ze denken dat die de moeite waard zijn. Als je net lid bent geworden, en het valt toch tegen, dan krijg je je geld terug. Je moet dan wel opzeggen voor het eind van de maand. In onderstaand filmpje wordt kort uitgelegd hoe het werkt:

Bookchoice: hoe werkt het?

Je gaat naar bookchoice.nl en klikt rechtsboven op de mintgroene knop met de tekst: Probeer bookchoice.

Bookchoice

Daarna kun je kiezen welk abonnement je wilt:

 • 1 maand voor 4,99
 • 12 maanden voor 3,99 per maand
 • 3 maanden voor 3,99 per maand

Optie 1 is de minst aantrekkelijke vind ik. Je kunt beter voor de 12 maanden gaan, want dan betaal je voor de eerste maand 0,02 cent. En als je meteen weer opzegt, zit je niet aan het abonnement vast.

Nadat je het abonnement hebt gekozen, moet je je betaalgegevens invullen. Dus ook als je de eerste maand gratis hebt, moet je dit doen. Betalen kan met iDeal, Paypal of je creditcard.

Meteen weer opzeggen is niet moeilijk. Je gaat naar je Account en klikt vervolgens op ‘Mijn lidmaatschap’. Vervolgens kun je je abonnement opzeggen.

Wat krijg je van Bookchoice?

Als je lid bent van Bookchoice dan krijg je toegang tot allemaal interessante boeken. Hieronder het overzicht van de boeken die ik kan lezen in januari. Zoals je ziet kan ik ook kijken wat ik in februari krijg:

Bookchoice

Als je op een boek klikt, krijg je meer informatie en kun je het boek downloaden als eBook of als luisterboek:

Boeken downloaden

Naast de boeken die je krijgt met je abonnement heeft Bookchoice ook een shop. Daar kun je nog meer ebooks en luisterboeken kopen. De prijzen variëren van zo’n 3,99 tot 12,95.

Bookchoice app

Je kunt ook de gratis app downloaden! Hieronder de links:

Het handige van de Bookchoice app vind ik dat je de boeken dan meteen op je smartphone hebt staan.

Hoeveel kost Bookchoice?

Bookchoice kost 3,99 per maand. Dat betekent dat je 50 cent per boek betaalt. Dat is niet duur!

Op dit moment is er een leuke actie bij bookchoice.nl waarmee je gratis 8 boeken kunt downloaden. Het zijn ebooks en luisterboeken. En het werkt echt!

Meestal werken kortingscode namelijk niet bij mij.

Hieronder lees je hoe je de code op de juiste manier gebruikt.

Bookchoice.nl kortingscode

Bookchoice heeft regelmatig leuke acties. Je kunt dan een kortingscode ‘verzilveren’ en daarmee bijvoorbeeld een maand gratis toegang krijgen tot hun boeken.

Heb je zo’n kortingscode gevonden?

Dan lees je hieronder hoe je een kortingscode kunt verzilveren.

Bookchoice kortingscode verzilveren

Allereerst is het belangrijk dat je niet al een account hebt bij bookchoice.nl. Heb je dat wel? Dan kun je dit oplossen door de code te gebruiken in een ‘incognito’ venster. Bij mij ging het de eerste keer natuurlijk weer mis, waardoor ik vervolgens steeds het bericht kreeg dat ik al een account had! Maar dat was dus mislukt. Door naar bookchoice.nl te gaan in een incognito venster, en een ander emailadres te gebruiken kon ik alsnog gebruik maken van de aanbieding.

Ik haalde de code voor bookchoice.nl op bij spydeals.nl

Raar

Het rare is dat je het emailadres waarmee je je inschrijft niet hoeft te bevestigen. Sterker nog, ik probeerde het met een nepnaam en verzonnen emailadres, en dat werkte ook. Kijk maar:

bookchoice

Klik op de knop Verzilveren

Als je op de website bent is het belangrijk dat je meteen klikt op Verzilveren!

kortingscode verzilveren

Ik maakte de fout dat ik eerst een account aanmaakte bij bookchoice.nl. Dat moet je dus NIET doen. Klik éérst op verzilveren, en dán krijg je vanzelf de stap dat je een account aanmaakt. Alleen zo krijg je de gratis 8 boeken.

N.B. Download je 8 boeken op bookchoice.nl onmiddellijk! Als je dat niet metéén doet, en later terugkomt, moet je je lidmaatschap heractiveren en alsnog eerst betalen.

Drie keer raden hoe ik dit weet….

via GIPHY

Zie ook mijn posts over een ebook abonnement en gratis eBooks downloaden!

Samenvattend

Als je een abonnement neemt op Bookchoice krijg je elke maand 8 boeken van hen. Zij kiezen welke. Je kunt de boeken downloaden als eBook of als luisterboek.

Het grootste nadeel vind ik, dat je niet zelf de boeken kunt kiezen. Je kunt naast de 8 gekozen boeken wel andere boeken kiezen, maar daarvoor betaal je dan apart.

Ben je meer van de papieren boeken? Lees dan mijn post Gratis boeken lezen in coronatijd.

Ga jij gebruik maken van deze actie van bookchoice.nl?

Similar Posts

18 Comments

  1. Dan heb je waarschijnlijk niet de juiste methode gebruikt Michelle. Als je eerst op Verzilveren klikt, en pas daarna een account aanmaakt, moet het wel lukken.

 1. Haha wat fijn dat je dit gevonden heb! Ik heb er niet echt tijd voor, maar wel handig voor de mensen die hier van houden.

 2. Bijzonder dat het ook werkt met een nepaccount. Zou dat zijn vanwege de gratis extra publiciteit die dat oplevert? Het is ze gegund hoor, dus dit is niet zeikerig bedoeld.
  Ik hebt voorlopig genoeg aan de luister- en onlinebieb, en o ja de ruim 100 boeken die ik bij mijn opruimende buurman uit de kast heb mogen kiezen (hij keurig in een andere kamer, alles geheel coronaregelscompliant).

 3. Ik ken die gasten…. ik ga er niet meer heen. Ik kon er nog net vanaf zonder te betalen, maar ik kom er niet meer.

  Love As Always
  Di mario

 4. Ik ken ze helemaal niet. Ik ben geen boeken fans. Ga ook niet doen. Ik heb al druk genoeg met andere dingen. Ik heb ook Amber. En leuke dingen om te foto’s te maken.

 5. Ik kreeg van de energieleverancier een gratis maand en heb nu een jaarabonnement voor half geld. Ik overwoog nog even de bieb ipv dit maar dit was nu goedkoper en ik vind het leuk dat ik heel andere boeken lees dan ik zelf uit zou kiezen.

 6. Ik heb ben lid van bookchoice, dus voor mij geen extra boeken. Maar ik ben heel blij met mijn boeken elke maand van bookchoice. Ik luister voornamelijk de boeken. Heerlijk tijdens het huishouden doen/handwerken….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.