Bookchoice.nl: gratis 8 boeken, maar wel meteen downloaden!

Gepost May 3, 2020 in Huishoudelijke tips / 18 Comments

bookchoice.nlOp dit moment is er een leuke actie bij bookchoice.nl waarmee je gratis 8 boeken kunt downloaden bij Bookchoice. Het zijn ebooks en luisterboeken. En het werkt echt!

Meestal werken kortingscode namelijk niet bij mij.

Hieronder lees je hoe je de code op de juiste manier gebruikt.

Bookchoice.nl: zo verzilver je de code

Allereerst is het belangrijk dat je niet al een account hebt bij bookchoice.nl. Heb je dat wel? Dan kun je dit oplossen door de code te gebruiken in een ‘incognito’ venster. Bij mij ging het de eerste keer natuurlijk weer mis, waardoor ik vervolgens steeds het bericht kreeg dat ik al een account had op bookchoice.nl! Maar dat was dus mislukt. Door naar bookchoice.nl te gaan in een incognito venster, en een ander emailadres te gebruiken kon ik alsnog gebruik maken van de aanbieding.

Ik haalde de code voor bookchoice.nl op bij spydeals.nl

Raar

Het rare is dat je het emailadres waarmee je je inschrijft bij Bookchoice niet hoeft te bevestigen. Sterker nog, ik probeerde het met een nepnaam en verzonnen emailadres, en dat werkte ook. Kijk maar:

bookchoice

Klik op de knop Verzilveren

Als je op bookchoice.nl bent is het belangrijk dat je klikt op Verzilveren!

bookchoice.nl

Ik maakte de fout dat ik eerst een account aanmaakte bij bookchoice.nl. Dat moet je dus NIET doen. Klik éérst op verzilveren, en dán krijg je vanzelf de stap dat je een account aanmaakt. Alleen zo krijg je de gratis 8 boeken.

Ik kreeg deze boeken via bookchoice.nl:

 • De gelukkige – Nicholas Sparks
 • Een vorm van verraad – Lieneke Dijkzeul
 • De meisjes van Ravensbrück – Anna Ellory
 • De ommegang – Jan van Aken
 • Het pad naar de zee – Liz Fenwick
 • Te gast op Lanwyn Manor – Sarah Ladd
 • Stille wateren – Eva Nagelkerke
 • Een heel gewoon gezin – Mattias Edvardsson

N.B. Download je 8 boeken op bookchoice.nl onmiddellijk! Als je dat niet metéén doet, en later terugkomt, moet je je lidmaatschap heractiveren en alsnog eerst betalen.

Drie keer raden hoe ik dit weet….

via GIPHY

Zie ook mijn posts over een ebook abonnement en gratis eBooks downloaden!

Ga jij gebruik maken van deze actie van bookchoice.nl?


18 responses to “Bookchoice.nl: gratis 8 boeken, maar wel meteen downloaden!

  • Dan heb je waarschijnlijk niet de juiste methode gebruikt Michelle. Als je eerst op Verzilveren klikt, en pas daarna een account aanmaakt, moet het wel lukken.

 1. Haha wat fijn dat je dit gevonden heb! Ik heb er niet echt tijd voor, maar wel handig voor de mensen die hier van houden.

 2. Bijzonder dat het ook werkt met een nepaccount. Zou dat zijn vanwege de gratis extra publiciteit die dat oplevert? Het is ze gegund hoor, dus dit is niet zeikerig bedoeld.
  Ik hebt voorlopig genoeg aan de luister- en onlinebieb, en o ja de ruim 100 boeken die ik bij mijn opruimende buurman uit de kast heb mogen kiezen (hij keurig in een andere kamer, alles geheel coronaregelscompliant).

 3. Ik ken die gasten…. ik ga er niet meer heen. Ik kon er nog net vanaf zonder te betalen, maar ik kom er niet meer.

  Love As Always
  Di mario

 4. Ik ken ze helemaal niet. Ik ben geen boeken fans. Ga ook niet doen. Ik heb al druk genoeg met andere dingen. Ik heb ook Amber. En leuke dingen om te foto’s te maken.

 5. Mama Tinus

  Ik kreeg van de energieleverancier een gratis maand en heb nu een jaarabonnement voor half geld. Ik overwoog nog even de bieb ipv dit maar dit was nu goedkoper en ik vind het leuk dat ik heel andere boeken lees dan ik zelf uit zou kiezen.

 6. Ik heb ben lid van bookchoice, dus voor mij geen extra boeken. Maar ik ben heel blij met mijn boeken elke maand van bookchoice. Ik luister voornamelijk de boeken. Heerlijk tijdens het huishouden doen/handwerken….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.