Reacties

Mijn 3 leesclubs — 8 reacties

  1. Leesclubs zijn niets voor mij, ik lees als ik zin heb en ik lees niet om verplicht een bepaald boek te lezen. Dus voor pure ontspanning of om bij te blijven in mijn vakgebied. Het laatste gaat tegenwoordig makkelijker via youtube.

  2. Wat een prachtig kerkje! Ik ben geen lid van leesclubs, maar wel van Facebookgroepen waar leestips gedeeld worden. Ik vind drie leesclubs -gezien het feit dat je toch de boeken moet bijhouden- een respectabel aantal.

  3. Inderdaad een erg mooi kerkje. Ik doe liever sporadisch mee met een online leesclub, omdat het anders toch te veel tijd kost. Je moet inderdaad in snel tempo een boek uitlezen en dat lukt mij gewoon niet altijd. Wat niet wegneemt dat leesclubs wel heel leuk en gezellig zijn!

  4. Een leesclub is inderdaad verrijkend en kan ook gezellig zijn. Omdat wij jaarlijks enkele maanden niet in het land zijn ben ik geen lid meer van een leesclub. Misschien tijd om een online leesclub te zoeken.
    Prachtig kerkje, alleen daarom zou je al lid worden van die leesclub!

  5. Ik vind het sowieso heel stoer van je dat je zomaar mee bent gaan doen. Ik zou dat toch wel een dingetje vinden. Voor mij is het niks. Ik lees veel en graag maar gewoon in mijn eentje. Ik houd wel al mijn gelezen boeken bij in Goodreads.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder