Over Huisvlijt

imgresDagelijks zorg ik voor het huishouden, mijn vijf kinderen, en mijn man. Een groot gezin leek me altijd al fijn. En ik heb dus geboft!

Op dit blog schrijf ik over alles wat daarmee te maken heeft. En dat is een heleboel. Je vindt hier informatie over huishoudelijke zaken, producten, kinderfeestjes, consuminderen, boeken, en nog veel meer.

Over mij

Om rust te vinden tussen alle huisvlijtige beslommeringen ga ik vier keer per week hardlopen, en daar blog ik dan ook weer over op Ren mama,ren!

Ik onderhoud diverse blogs en het is mijn droom van bloggen mijn werk te maken. Op mijn blog Bloggen en loggen deel ik alles wat ik leer over fulltime bloggen.

Behalve hardlopen, ben ik ook dol op lezen, en kijk ik ‘s avonds graag naar Net5 series als Grey’s Anatomy en Private Practice.

Wil je meer persoonlijke berichten lezen? Die vind je op Berichten van Het Moederfront!

Wat kun je verwachten op Huisvlijt?

Elke dag verschijnen er twee posts op Huisvlijt. ‘s Ochtends een langere post. En de middagpost komt rond een uur of 1 ‘s  middags. Dat is een tussendoortje ; )

Waar staat wat?

De nieuwste berichten staan bovenaan. In de sidebar vind je een een handig dropdown menu met alle onderwerpen. En rechts onder in het blog vind je nog een gewoon menu!

Neem contact op met onderstaand formulier.

Wil je iets vragen of weten? Gebruik dan onderstaand formulier.