Nicole Orriëns

Al ruim 20 jaar blog ik op Huisvlijt over alles waar je in het leven mee te maken krijgt.

Van praktische zaken tot persoonlijke dingen.

Huisvlijt biedt praktische informatie, inspiratie en herkenning vanuit persoonlijke ervaring

Loop je wel eens tegen vragen en praktische problemen aan in je dagelijks leven? Dingen waarvan je denkt: 'Hoe kan ik dit het beste aanpakken? of 'Wat heb ik hiervoor nodig?'

Of heb je vragen als:

Hoe kun je nou het best een oven schoonmaken, een kinderfeestje geven of een nieuwe stofzuiger kiezen?

Op Huisvlijt vind je praktische oplossingen en antwoorden. Ik schrijf over schoonmaken, producten, boeken die ik heb gelezen, series die ik heb gezien en huishoudelijke beslommeringen.

Maar ook over persoonlijke dingen zoals relaties en hoe je in het leven staat.

Kortom over alles waar je in het dagelijks leven en huishouden te maken krijgt.

Nicole Orriëns: psycholoog UU, moeder en professioneel blogger

Ik studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en haalde daar in 1993 mijn doctoraal in de psychologie. Op mijn blogs combineer ik mijn academische achtergrond met het dagelijks leven.

Doordat ik weet hoe je wetenschappelijk onderzoek doet, weet ik hoe je goede informatie vindt en hoe je die moet beoordelen. Je vindt op Huisvlijt informatie over huishoudelijke zaken, producten, kinderfeestjes, consuminderen, boeken, en nog veel meer.

Zoveel mensen vragen zich af hoe ze iets het beste kunnen schoonmaken, welk product het meest geschikt is, of een robot stofzuiger een goede aankoop is, hoe ze een kinderfeestje moeten organiseren. Ik vind het superleuk om mijn ervaringen te delen.

Met vijf kinderen een academische achtergrond kan ik putten uit een rijke ervaring en kennis.

Niemand is perfect, en je hoeft het niet alleen te doen. Dus ga lekker zitten, pak een kop koffie of thee, en kijk lekker rond op Huisvlijt!

Vrije tijd

Om rust te vinden tussen alle huisvlijtige beslommeringen ga ik vier keer per week hardlopen, en daar blog ik dan weer over op Ren mama,ren! Ik onderhoud diverse blogs en werk fulltime als blogger.

Op mijn blog Bloggen en loggen deel ik alles wat ik leer over fulltime bloggen. Behalve hardlopen, ben ik ook dol op lezen, en kijk ik 's avonds graag naar Net5 series als Grey's Anatomy en Private Practice.

Wil je meer persoonlijke berichten lezen? Die vind je op Berichten van Het Moederfront!

Professional Blogging Services

Mijn bedrijfswebsite heet Professional Blogging Services. Op mijn LinkedIn profiel vind je mij als professioneel blogger!

Wat kun je verwachten op Huisvlijt?

Elke dag verschijnen er twee posts op Huisvlijt. 's Ochtends een langere post. En de middagpost komt rond een uur of 1 's  middags. Dat is een tussendoortje ; )

Waar staat wat?

De nieuwste berichten staan bovenaan. In de sidebar vind je een een handig dropdown menu met alle onderwerpen. En rechts onder in het blog vind je nog een gewoon menu!

Neem contact op met onderstaand formulier.

Wil je iets vragen of weten? Gebruik dan onderstaand formulier.

Professional Blogging Services
KvK: 59532750
Btw: NL001866984B42

Huisvlijt op social Media


Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.


Reacties

Over Huisvlijt — 1 reactie

  1. Je vroeg me waar je schoolbord folie kunt kopen. Volgens mij heb ik het bij een knutselwinkel gekocht...soms vind je het op opverwachte plaatsen, bij een boekhandel of zo.
    Maar je kunt ook googelen voor een goed adres. succes..het is de moeite waard.
    Elizabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>