Over Huisvlijt

Nicole Orriëns

Loop je wel eens tegen vragen en praktische problemen aan in je dagelijks leven? Dingen waarvan je denkt: ‘Hoe kan ik dit het beste aanpakken? of ‘Wat heb ik hiervoor nodig?’ Of heb je vragen als:

Hoe kun je nou het best een oven schoonmaken, een kinderfeestje geven of een nieuwe stofzuiger kiezen?

Op Huisvlijt vind je praktische oplossingen en antwoorden. Ik schrijf over schoonmaken, producten, boeken die ik heb gelezen, series die ik heb gezien en huishoudelijke beslommeringen. Kortom over alles waar je in het dagelijks leven en huishouden te maken krijgt.

Praktische ervaring met een academische achtergrond

Zoveel mensen vragen zich af hoe ze iets het beste kunnen schoonmaken, welk product het meest geschikt is, of een robot stofzuiger een goede aankoop is, hoe ze een kinderfeestje moeten organiseren. Ik vind het superleuk om mijn ervaringen te delen.

Met vijf kinderen een academische achtergrond kan ik putten uit een rijke ervaring en kennis.

Niemand is perfect, en je hoeft het niet alleen te doen. Dus ga lekker zitten, pak een kop koffie of thee, en kijk lekker rond op Huisvlijt!

Over mij

Dagelijks zorg ik voor het huishouden, mijn vijf kinderen, en mijn man. Een groot gezin leek me altijd al fijn. En ik heb dus geboft!

Ik schrijf over alles van het dagelijks leven

Op dit blog schrijf ik over alles wat daarmee te maken heeft. En dat is een heleboel. Je vindt hier informatie over huishoudelijke zaken, producten, kinderfeestjes, consuminderen, boeken, en nog veel meer.

Afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit Utrecht

Ik studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en haalde daar in 1993 mijn doctoraal in de psychologie.

Op mijn blogs combineer ik mijn academische achtergrond met het dagelijks leven. Doordat ik weet hoe je wetenschappelijk onderzoek doet, weet ik hoe je goede informatie vindt en hoe je die moet beoordelen.

Om rust te vinden tussen alle huisvlijtige beslommeringen ga ik vier keer per week hardlopen, en daar blog ik dan ook weer over op Ren mama,ren! Ik onderhoud diverse blogs en het is mijn droom van bloggen mijn werk te maken.

Op mijn blog Bloggen en loggen deel ik alles wat ik leer over fulltime bloggen. Behalve hardlopen, ben ik ook dol op lezen, en kijk ik ‘s avonds graag naar Net5 series als Grey’s Anatomy en Private Practice.Wil je meer persoonlijke berichten lezen? Die vind je op Berichten van Het Moederfront!

Wat kun je verwachten op Huisvlijt?

Elke dag verschijnen er twee posts op Huisvlijt. ‘s Ochtends een langere post. En de middagpost komt rond een uur of 1 ‘s  middags. Dat is een tussendoortje ; )

Waar staat wat?

De nieuwste berichten staan bovenaan. In de sidebar vind je een een handig dropdown menu met alle onderwerpen. En rechts onder in het blog vind je nog een gewoon menu!

Neem contact op met onderstaand formulier.

Wil je iets vragen of weten? Gebruik dan onderstaand formulier.

Huisvlijt is ook te vinden via Bloggersbenelux