Reacties

Tijdschriften lenen in de bibliotheek: zo doe je dat — 18 reacties

  • Het verschilt inderdaad nog wel per bibliotheek. De dorpsibliotheek van de Oost Achterhoek heeft bijvoorbeeld minder tijdschriften dan de dorpsbibliotheek van de West Achterhoek.

 1. Hmmm, ik lees heel graag de flow en ik wil m ook HEBBEN, serieus, ik vind die echt zijn abbo-geld wel waard. En ik geef ze na een tijdje soms wel door, dat is als er nog iets overblijft, want we gebruiken ze hier ook om mee te knutselen of een leuke kaart te maken.Ook lees ik niet altijd alles meteen, maar soms later(nog) een keer. Heb jij dat nooit?
  De Donald Duck is hier ook al meer dan 20 jaar een vast abbo, en die worden werkelijk stuk gelezen, of verre visite krijgt een stapel mee voor in de auto op de achterbank :-)

 2. Ik lees de (nieuwste) tijdschriften in de bibliotheek (Consumentengids, Genoeg, Opzij , VN, Roots, Knip en Landleven) . Thee en koffie is gratis in “mijn” bibliotheek en ik kan er rustig 2 tot 3 uur zitten lezen!

 3. Ik leen ook alle tijdschriften uit de bieb. Ik lees regelmatig de Flow , de Linda, de Jan, Genoeg, Handwerken zonder Grenzen, Margriet, Libelle en ik kan nog wel even doorgaan.
  Eerder las ik ook wel in de bieb maar nu neem ik de tijdschriften mee naar huis.

 4. Groot nadeel van geen abonnement nemen is dat het tijdschrift ophoud te bestaan. Dat is mij al eens overkomen met de Esta, geweldig leuk tijdschrift maar omdat niemand meer een betaald abonnement wil, is het opgedoekt. Ik lees ook tijdschriften in de bieb, maar een echt goed blad zoals Zin neem ik een abonnement op. Net als de Donald Duck en 7days voor de kinderen.

 5. Handig hoor, de bibliotheek! En dat voor weinig geld!
  Ik ben geabonneerd op Flow en gebruik de oudere exemplaren om echte post te maken. Verder interesseert het aanbod mij te weinig om een exemplaar te kopen. De voor mij leuke tijdschriften zoals 101 Woonideeën en Home&Garden zijn opgehouden te bestaan.

  • En zoals het tijdschrift Ariadne voor wonen en Elegance? Vind je die niet leuk Ageeth?

   Ik kan me helemaal voorstellen dat de Flow voor jou ideaal is om post van te maken!

 6. Ik heb een abonnement op de Libelle, inclusief de Bookazine. Ik lees de Libelle, mijn ouders ook en zij maken de puzzels. Dan gaat de Libelle naar een tante, die leest het, zij geeft het aan haar dochter, de dochter geeft het gelezen weer terug en dan gaat het naar verdere familie van mijn tante en die zullen het vast ook weer doorgeven. Dus die ene Libelle maakt een lange reis.
  Ik vind Libelle fijn lezen, ik doe er lekker lang over en de onderwerpen spreken mij aan.

  • Ja, zo vergaat het mij ook. Ik kan ze niet goed wegdoen omdat ik denk dat ik ze ooit nog weer ga lezen. Maar in de praktijk komt het er helemaal niet van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder