Reacties

Gratis online tijdschriften lezen: 16 opties! — 13 reacties

 1. Sommige tijdschriften zijn leuk om door te bladeren, met de nadruk op bladeren, je voelt 'm al aankomen. Niets aan op de computer dus ik laat die aanbiedingen voor wat ze zijn.

  • Ik snap wat je bedoelt Riet. Soms wil je iets gewoon in je handen houden. Maar dit zijn geen aanbiedingen: dit is gewoon gratis via de bibliotheek tijdschriften kunnen lezen : )

 2. Moet je nog wel even abonnement op de bieb hebben. En die kosten voor volwassenen ook geld. Dan kan ik beter (na corona) naar de bieb, dan kan ik het gratis lezen met een kopje koffie erbij.

  Love As Always
  Dimario

 3. Toen ik nog thuis woonde, las ik best veel tijdschriften. Heerlijk voor in bad. Sinds ik geen bad meer heb, lees ik ook geen tijdschriften meer. Stiekem prima, want daardoor lees ik meer boeken. Maar zo'n app...Ik geloof dat ik het geritsel zou missen. Dat hoort er een beetje bij voor mij;).

  • Wat handig dat je bij jouw bibliotheek tijdschriften kon reserveren. Ik denk dat dat daar bij die van mij ook best interesse voor zou zijn. Sommige tijdschriften zijn echt enorm populair.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>