Readly: 1 maand gratis tijdschriften lezen!

Screen Shot 2020 11 06 at 14.22.15Tijdschriften zijn leuk, maar eenmaal uit lees je ze doorgaans waarschijnlijk niet nog een keer. Veel mensen geven tijdschriften daarom aan elkaar door, wat ik altijd erg sympathiek vind. Zelf lees ik de meeste tijdschriften via de bibliotheek.

Maar voor wie graag veel tijdschriften leest, en ook graag de meest recente nummers is er Readly!

En de eerste maand is Readly gratis.

Readly: 1 maand gratis

Readly is een app waarmee je onbeperkt 5.000 tijdschriften kunt lezen. Ik zie de volgende voordelen:

  • Geen oud papier na het lezen.
  • Het is heel voordelig: een abonnement kost 9,99 per maand maar alleen een losse Linda magazine* kost al 6,95.
  • Altijd tijdschriften bij je ; ) Je kunt ze namelijk ook offline lezen.

Het belangrijkste nadeel is dat je de gratis tijdschriften vanaf een schermpje moet lezen. Dat is minder aantrekkelijk voor liefhebbers van papieren boeken en tijdschriften.

Hieronder een impressie van de Readly app:

Readly app
Nu 1 maanden gratis te proberen bij Readly.

Ik ben dus ook zo iemand die iets liever vanaf papier leest, maar alles went! Inmiddels heb ik de Jan en de nieuwe Runner's World al gelezen!

Ik heb 2 maanden gratis!

Hoewel de actie is voor 1 maand gratis, kreeg ik uiteindelijk twee maanden gratis toegang tot alle tijdschriften. Geen idee hoe of waarom. Kijk maar:

Readly app

Een beetje verrassend, maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken!

P.S. Readly doet me aan Blendle denken qua idee. Binnenkort een vergelijking van de twee. Zie ook mijn post over gratis boeken lezen.

*Linda en Flow hebben ze dan weer niet bij Readly : (

Vergelijkbare berichten

14 reacties

  1. Het idee is leuk, maar ik lees niet graag tijdschriften en boeken vanaf mijn telefoon. Dat heb ik gemerkt bij de eerste sluiting van de bibliotheek. Ze boden toen gratis de online bieb aan, maar ik vond het niet prettig lezen. Maar iedereen is weer anders gelukkig. Boffen dat jij twee maanden gratis kreeg. :)

  2. In feite is het echt niet duur zo'n abonnement want idd tijdschriften zijn heel erg duur geworden .Ik kocht altijd alle tuin en woonbladen en ook meestal de Margriet en Libelle .Ik bewaarde de meeste lang om ze later door te geven of anders naar de kringloop te brengen .Nu koop ik alleen nog de Land Idee die inmiddels ook al 6,95 kost maar dat is per 2 maanden dus prima te doen .De wekelijkse Libelle en Margriet zijn waanzinnig duur geworden dus die laat ik maar voor wat het is

  3. Hier echte lezersfamilie. We houden hier echt van papieren tijdschriften lezen, we hebben minstens 10 abonnementen (en daarnaast nog een paar krantenabonnementen). Ze worden ook echt van voor tot achter gelezen en daarna gaan ze door naar onze 6 kinderen en schoonzus, schoonzus geeft ze weer door aan de huishoudelijke hulp en daarna komen ze op de leestafel in het verzorgingstehuis! Zo leuk! Allemaal enthousiast over dit systeem. We hebben een aantal basis abonnementen, welke we niet graag missen, en verder wisselen de abonnementen, ook om van de voordelen te profiteren, bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Boeken worden meestal geleend in de bibliotheek en kado gegeven met kerst/jaarwisseling aan kinderen en kleinkinderen, daar wordt echt naar uitgekeken door de ontvangers!

  4. Is het stom dat dit mij niet trekt? Ik sla het liefst gewoon de bladzijdes echt om ipv digitaal. Ik knip ook vaak in tijdschriften voor mijn bullet journal. Ik heb zelf de daphnes diary en van mijn vader heb ik de truckstar :) maar het idee is zeker wel goed

  5. Het is zeker voordelig! Ik denk alleen dat ik er uiteindelijk te weinig gebruik van zou maken . Dat merkte ik met echte tijdschriften ook. Als ik dan tijd heb om te lezen, pak ik het liefst een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.