Reacties

Blendle review — 62 reacties

 1. Ik ken(de) het niet. Wat ik altijd prettig vind is duidelijkheid en dat mis ik op zo'n site altijd. Logisch ergens natuurlijk wel. Daarnaast ben ik nog "ouderwets" en lees ik nog liever uit een papieren tijdschrift, krant of boek. Behalve blogs natuurlijk. Wel een leuk en handig artikel dit.

  • Ik ken het ook niet, maar zou het denk ik ook niet snel aanschaffen. Ik ben zo'n type dat dan vergeet dat ze een abonnement hmdaarop heeft en vervolgens een flinke sponsor word 😅

 2. Ik kende het, maar het lijkt me niks en ik ga het ook zeker niet doen. Gedoe!
  Ik ga meestal iedere week een uurtje in het leescafe van onze bibliotheek zitten en lees daar alles wat ik wil. Gratis!

 3. Je zegt dat je jezelf niet op kosten kan jagen. Maar je kan dus wel negatief staan. Of is dat maar 1 artikel en dan niet meer. Want als je iedere keer toch een artikel kan lezen dan vind ik het net zo risicovol als roodstand.

  Kun je het artikel ook nog weigeren als je die *sympathieke* melding krijg? Als je bijvoorbeeld absoluut niet in de min wil komen.

  • Dat zijn goede punten Karin. Ik zou kunnen proberen om nog een artikel te lezen, want mijn saldo staat nog in de min. Maar ik vind het niet zo'n prettig idee om 'rood te staan' op Blendle merk ik.
   En je moet minstens 10 euro opwaarderen, en dat wil ik niet op dit moment.

 4. Ik heb van mijn 2,50 nog 0,88 zie ik net. Even gecheckt nav deze blogpost. Ik heb daar 7 berichten voor gelezen, waarbij ik ook bij een aantal het geld weer terug gevraagd heb. Dat kan namelijk ook op het moment dat je het weg klikt, dan vragen ze wat je er van vond en of het voldeed aan je verwachting. Want soms zegt een titel meer en blijkt het artikel of heel erg kort te zijn of niet interessant.
  Op zich vind ik het wel een handig middel, en wat jij zegt over zoveel artikelen gelezen kun je bijna een T.rouw bijv voor lezen gaat niet helemaal op. Want niet alle artikelen die je te zien krijgt komt bij dezelfde krant of tijdschrift weg en ook niet op dezelfde dag. Ik hoop dat je het snapt wat ik bedoel.

  Hoewel ik niet weet of ik zou opwaarderen, maar gratis is altijd leuk om iets uit te proberen. En die 0,22 ben je pas kwijt op het moment dat je daadwerkelijk gaat opwaarderen en anders had je moeten aangeven dat je het artikel niet interessant genoeg vond.

  • Ik heb nergens een knop gezien waarmee ik kon aangeven dat ik het artikel niet interessant vond helaas. Anders had ik daar zeker gebruik van gemaakt.

   Blendle is zeker een handige manier om losse artikelen te lezen.

 5. Ik leez ook met Blendle en wel omdat er een artikel over Teunie instond! Heb wel opgewaardeerd. Lees vaak iets uit bv. De Standaard. Als je t niet leuk vindt krijg je je geld terug. Ik vind het heel leuk!

  • Dan is het inderdaad erg handig! Dat is ook precies wat ik er aan waardeer: dat je over een artikel hoort, en dat je dat specifieke artikel graag wilt lezen. Dan is Blendle een mooie manier om dat te kunnen doen.

 6. Heb ooit ook wel eens iets met artikelen lezen gehad.
  Maar die waren gratis.

  Zo.n betaal constructie kost altijd meer omdat je nieuwsgierigheid gewekt wordt middels reclame.

  De bibliotheek handiger en ruilkring.
  ????????

  • Hoewel ik me ook weer kan voorstellen dat je op Blendle zelf dan weer minder reclame ziet, omdát je betaald voor het lezen van het artikel.

 7. Duidelijk en helder artikel ! Jouw uitleg dan Nicole. ik kende het echt niet nooit van gehoord. ik denk niet dat ik er gebruik van zou maken.Maar op zich is het idee erachter wel oke als ik het goed lees. En je bent niet de enigste ook ik ben vaak te beroerd om gebruiksaanwijzingen te lezen.

 8. Wat een leuk stuk! Ik kom het ook regelmatig tegen, volgens mij ook bij Telegraaf (dacht ik). Maar ik vind het ook onzin om er voor te betalen, hoewel ik soms best nieuwsgierig ben :D

 9. Ik had dit nooit van gehoord. Vreemd genoeg. Wel leuk stuk om te lezen hoe en wat. Daar word je wijs ervan.Ik zal dit niet gebruik van maken. Helaas! Fijne zonnige dag gewenst.

 10. Ik kreeg als abonnee van &C de mogelijkheid om het gratis te proberen.
  Maar in de kleine lettertjes stond dat het tot daarna in een automatisch abonnement over zou gaan, toen ben ik afgehaakt.

 11. Maar als je een abonnement hebt op het AD, de Volkskrant, Trouw etc. krijg je daarbij
  “Topics”. Dat is ongeveer hetzelfde als Blendle. Je kunt dan heel veel artikelen uit heel veel kranten lezen.

 12. Ik ken dit niet, maar het zou ook niets voor mij zijn, als ik wat lees is het op nu.nl, daar is het gewoon gratis en als ik een tijdschrift lees dan het liefste op papier. Het is een heel duidelijk artikel, dat is fijn, want nu begrijp ik eindelijk wat het allemaal betekent.

 13. Ik raak altijd heel gefrustreerd van die betaalmuren. Staat er een interessant artikel op Twitter, klik ik door en bluuuh... Ik vind Blendle toch een beetje twijfelachtig. Ik geloof niet dat ik het geld er ook uit zou halen.

 14. Ik had er wel eens van gehoord. Maar wat een gedoe, zeg. Fijn dat jij het uitgezocht hebt. Nu weet ik zeker dat het niks voor mij is. Mijn interesse in artikelen gaat snel over als ik me moet registreren of betalen.

 15. Ik kende het nog helemaal niet. Maar het lijkt me ook niks als je zo moet opletten of je iets koopt of niet. Niet prettig en zonde als er dan toch tegoed af gaat terwijl je dat eigenlijk niet gaat lezen.

 16. Ik “durfde” al jaren niet op de blender linkjes te klikken. Heel handig om nu te weten hoe het werkt. Zodra m’n huidige tijdschriftenabbonnementen afgelopen zijn ga ik t zeker overwegen! Dank je voor je heldere en uitgebreide uiteenzetting

  • Ik snap wat je bedoelt. Ik was op een gegeven moment ook bang dat ik dan per ongeluk een artikel 'kocht' zonder dat ik het door had, en zo kosten maakte.

 17. Ja, ik kende Blendle toen al. Ze waren toen erg 'hot' maar ik weet niet of dat nu nog zo is. Ik heb er zelfs een keer gesolliciteerd! Hahaha! Ik vind de CEO Wel heel fijn altijd in praatprogramma's over gadgets praten trouwens. Hij maakt het wat meer behapbaar. Soms wil ik een artikel lezen dat echt alleen maar op een manier zoals deze wordt aangeboden. Dan doe ik dat dus gewoon hè. Daarom heb ik nu ook een Videoland abonnement. Eigenlijk alleen voor de Kardashians. Ja 🙄

  • Wat leuk dat je er zelfs een keer gesolliciteerd hebt! Op wat voor soort functie Amina?

   Ik moet glimlachen dat je vanwege de Kardashians Videoland hebt : ) Zijn ze niet meer op TLC dan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder