Modern lezen: lezen met verlengsnoer

modern lezenModern lezen.

Als de batterij van je eReader leeg is, maar je wilt toch buiten lezen. En ja, ik weet dat er ook zoiets bestaat een powerbank.

Maar zo modern ben ik dan weer niet, dat ik er eentje heb.

Dus dan maar zo.

Similar Posts

19 Comments

  1. Wij hebben wel drie power bank. Gebruiken voor de lampjes. Kan ook mobiel laden. Is altijd handig in huis te nemen. Je kan overal meenemen als leeg staat. Voor jou is dan ook handig nu kun je verder gaan lezen.

    1. Ik heb ook nog steeds voorkeur voor een papieren boek, maar door de sluiting van de bibliotheek ben ik noodgedwongen veel meer op mijn eReader gaan lezen. En ik wen er steeds meer aan, ondanks mijn eigen weerstand.

  2. Haha, dat zag ik één van mijn buren ook doen. En bij mij ligt er voor de zekerheid als ik met een boek op de e-reader bezig ben ook altijd een oplader naast m’n bed;).

  3. haha zo werk ik ook, als ik in de tuin zit te werken aan mijn laptop en de batterij is leeg, dan gaat hier ook de verlengsnoer er aan :)

  4. Powerbanks zijn onhandig. Die laad je op zodat je hem kunt gebruiken als iets anders leeg is. Maar als het zover is, is je powerbank ook weer leeg. Of je moet een solar-powerbank hebben. Die zijn er vast wel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.