Reacties

Modern lezen: lezen met verlengsnoer — 19 reacties

  1. Wij hebben wel drie power bank. Gebruiken voor de lampjes. Kan ook mobiel laden. Is altijd handig in huis te nemen. Je kan overal meenemen als leeg staat. Voor jou is dan ook handig nu kun je verder gaan lezen.

    • Ik heb ook nog steeds voorkeur voor een papieren boek, maar door de sluiting van de bibliotheek ben ik noodgedwongen veel meer op mijn eReader gaan lezen. En ik wen er steeds meer aan, ondanks mijn eigen weerstand.

  2. Haha, dat zag ik één van mijn buren ook doen. En bij mij ligt er voor de zekerheid als ik met een boek op de e-reader bezig ben ook altijd een oplader naast m'n bed;).

  3. Powerbanks zijn onhandig. Die laad je op zodat je hem kunt gebruiken als iets anders leeg is. Maar als het zover is, is je powerbank ook weer leeg. Of je moet een solar-powerbank hebben. Die zijn er vast wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>