Reacties

Vals alarm — 25 reacties

 1. Ik hoef niet eens iets echt te lezen om tik/spelfouten te ontdekken. Ik haal ze er meteen uit. Heel vervelend, want als er bijv. een heel leuk weblog is dat stikt van de fouten, dan lees ik er toch niet meer omdat het me zo afleidt.
  Er zat trouwens maar een typefout in dit postje. :-)

 2. Hoi Nicole, bedankt voor de tip. Ik denk dat ik het boek ga halen voor in de vakantie. Wat ik heb met water, is dat ik niet kan zwemmen als ik de grond niet kan aanraken, pfff... lastig!!!

 3. Wat een prachtige recensie. Ik ga dit boek ook kopen. Ik ben erg benieuwd. Ik heb het ook niet met de tandarts. Ik ga er altijd met een bonkend hart naar toe. Ze hebben mij gruwelijk gepijnigd in het verleden nu ben ik bang. Ik ga nu naar vertrouwde tandartsen. Maar ergens ben ik toch bang...

 4. Haha, ik moest wel wat lachen bij je verhaal over de tandarts.
  Ik herken mezelf er ook in (niet in't verhaal van de tandarts), maar dat neurotische en dwangmatige zit er ergens toch in.
  Dat mijn kleerkast per kleur hangt bijvoorbeeld, of dat mijn woonkamer altijd piekfijn moet liggen (niet zo handig met twee kleuters). Ik loop werkelijk con-ti-nu op de ruimen en kan me niet zo maar even 5min neerzetten. Dan voel ik me gelijk schuldig, haha.

  • Alles op kleur ziet er wel keurig uit vind ik altijd : )

   Dat je alles graag netjes hebt in de woonkamer snap ik wel. Maar dat is inderdaad best een spanningsveld met kleine kinderen in huis.

 5. Ongelooflijk interessant. Ik ben geïnteresseerd in psychiatrische stoornissen. Wat het nog interessanter maakt is het feit dat de psychiater in kwestie zelf een dwangstoornis heeft. Ik geloof niet dat ik zoiets heb.

  • Ja, ik denk echt dat dit hem nog een veel betere psychiater maakt. Hij weet zowel professioneel als persoonlijk gezien waarmee zijn patiënten worstelen.

  • Nee joh! Die angst is er nog steeds. Maar dit boek heeft me wel geholpen om te denken: 'Oh ja, dat is die angst! Naar de tandarts gaan is niet de oplossing, ik moet leren leven met de angst.'

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder