Als mijn man gras maait: wat ontbreekt er aan de foto?

grasmaaien

Terwijl ik zelf iemand ben die een klus meteen afmaakt, neemt mijn man veelvuldige pauzes. Dan gaat hij bijvoorbeeld eerst even virtuele ballonnen schieten op zijn laptop, terwijl de grasmaaier buiten staat te wachten.

Bovenstaande foto is genomen toen mijn man het gras maaide. Er ontbreekt alleen één ding.

Mijn man.

Wie maait bij jullie het gras?

Similar Posts

24 Comments

  1. Er is juist amper uitzicht door de mais ; ) Normaliter kijk ik uit over de velden tot het bos. Het werkt wel goed tegen nieuwsgierige blikken, die mais.

 1. Ik grinnik maar even, heel herkenbaar en zeker niet alleen een mannending, ik heb er ook een handje van als ik iets moet gaan doen, waar ik niet veel zin in heb.
  Je kunt het ook moed verzamelen noemen... :P

  Groetjes Lily

 2. Procrastinating heet het in het Engels! Ik heb er zeker een handje van. Sterker nog, ik doe het nu. Niet met virtuele balonnen maar mijn telefoon of andere klusjes die ineens heel belangrijk zijn...

 3. Ik woon in een woongemeenschap, met twee grote grasvelden in het midden van onze huizen...en nog meer tuin hoor. De grasvelden worden gemaaid door de grasmaaivrijwilliger. De tuin doen we allemaal, deels tussendoor, deels op tuindagen. Op een tuindag beginnen we met koffie, gaan allemaal aan het werk, lunchen samen, een gezellige boel dus. Er zijn altijd mensen die wat meer, of wat minder den, of die niets met tuinieren hebben. Die kunnen weer andere dingen doen die ook nodig zijn.

 4. Ha, ha.

  Vanmiddag mijn achtertuin onkruidvrij gehouden. Nou ja, achtertuin, het is gewoon een postzegel.
  Het moestuinieren met meer onkruid in mijn achtertuin, het maakte dat ik mijn achtertuin nu in een keer deed, anders in vier keren.
  Ik wied met de onkruidsteker. Dat scheelt. Onkruid met wortel en al de grond uit,

 5. Mijn man, de buurjongen of ons tuinhulpje. Ik krijg, jammer genoeg, geen kans om het gras te maaien. Ze vinden het alle drie geweldig, koptelefoon met muziek op en op de zitmaaier over het gras scheuren!

 6. Mijn manlief heeft tijdens mijn zwangerschappen (bijna) iedere week braaf het gras gemaaid (eerder hadden we nog geen tuin). Nu hebben we een elektrische maaier gekregen en nu kan ik het ook. En eigenlijk vind ik het best een leuk karweitje!

 7. De buurman!
  Zij hebben vrij veel gras rondom huis en een zitgrasmaaier, dan neemt hij mijn kleine stukje voortuin even mee.

 8. Heel herkenbaar uitstel gedrag voor dingen waar men tegen oo ziet
  Bij mijn jan dan bergenverzetten om om get geen ik opzie uit te stellen
  Voordeel is in rap tempo van alles er om heen wel klaren????????

 9. Whahaha.

  Wij hebben geen gras, en dat is maar goed ook. We hebben wel onkruid, dat mag ik dan meestal wegsteken. Man heeft ooit zo'n brander gekocht, maar als het dan dood en aangekoekt op de tegels ligt mag ik het alsnog wegsteken, dus daar schiet ik weinig mee op.

 10. Mijn man maait het gras, heeft dan meteen 4000 stappen te pakken!
  In ons geval, hij maait of werkt zijn klus in een keer af, terwijl ik degene ben die van alles tussendoor doet of even wat anders gaat doen of een pauze neemt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.