Reacties

Roodkapje in mijn tuin? — 37 reacties

 1. Leuk, dat kaboutertje bij de boom, spelen met je fantasie....
  Zelf heb ik een naakt vrouwenfiguur met de armen omhoog om een waterlelie vast te houden. Er zat een pompje bij, maar ik een paar jaar geleden per ongeluk het snoer doorgeknipt, maar hier heb ik toch geen mogelijkheid om zo'n pompje te gebruiken.

  Groetjes Lily

  • Het snoer was overwoekerd door een campanula, die ik drastisch wilde terugsnoeien en op het moment van doorknippen voelde ik wel enige weerstand, maar toen was het al te laat ;)
   Maakt niet zo uit, ik zou het pompje hier toch niet kunnen gebruiken, geen mogelijkheid van een stopcontact en het vrouwenfiguurtje zelf blijft heel mooi.

   Groetjes Lily

 2. Ik ben niet zo van de tuinkabouters of figuurtjes in je tuin. De elven/muizenhuisjes vind ik dan wel heel schattig. Zo'n klein, met bos begroeide hutje en kleine stoeltjes voor de deur. Zo schattig. Denk alleen niet dat mijn mannen het heel zullen houden hihi

 3. Haha, grappig! Ik heb zelf helemaal geen tuin. Maar ik zou er ook geen beeldjes in zetten. Hier in de buurt in Betondorp is een tuin die helemaal volstaat en daar kan ik dan wel weer van genieten. Haha

 4. In mijn tuin staan geen beeldjes . Maar ik ben wel dol op de Efteling.
  Bij het zien van de Roodkapje afbeelding moest ik ook denken aan Burgers zoo in Arnhem. In de buurt van het wolvenverblijf, dat er toen was, stond het huisje van Roodkapje's oma. Met een verklede wolf in bed en een mooi Roodkapje buiten bij de deur.

 5. Wij hebben een antiek kalkstenen beeldje van een monnik (uit Frankrijk) op een sokkeltje in 'n border staan en een kip van keramiek, die altijd bij het kippenhok stond. Kippen zijn dood en hok is verdwenen maar de keramiekkip staat er nog!

 6. Ik heb zelf geen beelden in mijn tuin maar mijn ouders wel, een heleboel. Mijn moeder zit op een cursus beeldhouden en ze maakt vaak vogels of dieren. Dat vind ik super mooi vooral omdat ze een grote tuin hebben.

 7. Heb een grote messing Boedha
  Die rustig zit en me tot rust uitnodigd
  Ook witte zwanen en een witte kikker
  En een grote roze eend
  In de herfst aangeschaft en ze hebben een eigen plekje in dr tuin

 8. Ze zijn wel erg mooi. Ik zou ze ook graag willen. Jammer dat ze niet verkrijgbaar zijn op het moment. Hopelijk wel gauw.
  Ik zou ook zoiets in mijn tuin willen. We zijn nu bezig met opruimen ( als ik herstel) ga ik leuke beelden plaatsen.

 9. Ik ben zelf niet zo van de tuinbeelden, maar mijn kinderen vinden het wel leuk! Misschien toch maar een leuke egel of stenen schildpad in de tuin neerzetten. Het is immers ook hun speeldomein :).

 10. Wij hebben een beeld van Ganesha. Die olifant zeg maar ;)
  Verder niet zo van de tuinbeelden. Dat komt denk ik omdat mijn ouders vroeger een tuin vol tuinkabouters hadden, hahahaha.
  Nu heeft mijn moeder nog altijd beelden in de tuin, maar nu van die mooie stenen. Een hond, een eend, dat werk.

 11. De tweede variatie van Roodkapje vind ik er helemaal niet op lijken haha. Wij hebben twee metalen lieveheersbeestjes en twee stenen kippen. Mijn dochter aait ze wel eens en zegt dan "lief". Heerlijk zo'n peuter met fantasie.

 12. Haha! Die laatste roodkapje vind ik er nogal eng uit zien! ;) Hier niks in de tuin. Gewoon clean, strak. Een beeldje zou hier met 2 kleuterjongens geen lang leven krijgen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder