Biologisch vleesautomaat

biologisch vleesautomaat

Op maandag- en dinsdagmorgen ren ik altijd een bepaalde route. Onder andere langs een varkensboerderij.

Hmm, een tuinhuis!

Op een gegeven moment verscheen daar aan de weg een soort van tuinhuisje. En ik was benieuwd wat ze daarmee zouden gaan doen. Ik hoopte dat het een soort van handig kraampje zou worden met groente en fruit of zo.

Maar de weken gingen voorbij en het bleef gewoon een tuinhuisje.

Tot vanochtend!

Biologische vleesautomaat

Want vanochtend heette het een Biologisch vleesautomaat!

Dat vind ik ook erg leuk! Want daar kun je dan dus dag en nacht biologisch vlees gaan halen. En dat hier in de rimboe, waar de dichtstbijzijnde supermarkt 4 kilometer verderop is.

Het ziet er intrigerend uit! Ik ben benieuwd hoe het precies werkt.

IMG 0067

IMG 0068

Ken jij het fenomeen biologisch vleesautomaat?

Similar Posts

16 Comments

 1. Ik eet geen vlees maar zo maak je beter vlees wel toegankelijker en de boer verdiend er zelf beter aan door minder tussenhandel. Goed idee dus.

 2. Leuk. Hier is vlakbij een eierautomaat, die werkt zoals een krokettenautomaat…maar in de automaat kan je ook tokkelroom en aardappels kopen.
  Ik koop veel bij de boeren hier. Vlees kan je oa bestellen en op vaste dagen staat er een diepvrieswagen op afgesproken plek waar je de code van krijgt en dan kan je je vlees uit de vriezer halen.
  Ook is er een samenwerking tussen de boeren en imker en molenaar en bakker, je kan je bestelling bij tussenpersoon doen en die kan afgeleverd of je kan het ophalen bij een verzamelpunt. Ik hoef amper nog naar de supermarkt.

 3. Bijzonder, maar vroor goede echte spullen rij ik om. Sterker, voor mijn eigen groente ben ik dagen, maanden bezig voordat ik kan oogsten en ik rij er tien kilometer voor om

 4. Wat een mooi initiatief. Als ik in de buurt ben ga ik zeker kijken. Misschien is dat dan het stukje vlees dat ik 1x per maand eet. Ik ben helemaal voor biologische vleesproduktie dichtbij huis!

 5. Nog niet eerder gezien of van gehoord.
  Een te verwachten initiatief, nu eier-, fruit, aardappelautomaat al volop werking zijn op het platteland, Hier zie je ook een melktap!

  Fijn deze ontwikkelingen, met de vele particulieren die zelfgemaakte produkten en eigen geteelde groenten/ fruit verkopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.