Reacties

Mag een aanrechtblad niet tegen water kunnen? — 14 reacties

 1. Dat ligt aan de verkoper van die keuken, je mag verwachten dat een keuken waterbestendig zou moeten zijn. Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt, zou ik deze daarop inschakelen.

 2. Tijd voor nieuwe. Kost geld. Je kan best voordelig kopen als je goed oplet. Maar is niet oudje deze keuken. Slijtage krijg je van. Succes ermee wat gaat doen....

 3. Nou ja zeg. Na drie jaar moet dit echt niet kunnen, vind ik. En dat verhaal van waterschade vind ik een hele gekke. Je zou toch inderdaad denken dat een keukenblad tegen water kan. Net als die kastjes naast de oven tegen warmte zouden moeten kunnen. Ze installeren dat toch ook zelf naast de oven? Dan hadden ze moeten zeggen dat dat niet kon... Maar goed, dat is mijn (niet zo bescheiden:)) mening.

 4. Ook hier wordt de keuken intensief gebruikt. Een kras, een vlek..., na enkele jaren kan het, maar jouw keuken??? Dat kan écht niet, na zo'n korte tijd. Ikea heeft dan inderdaad goedkopere 'verantwoorde' alternatieven. 'k Wens je succes met het veel betere vervolg!
  Lie(f)s.

 5. Ik zou dit toch niet zomaar as r accepteren, je geeft aan niet zo assertief te zijn nu. Kan je man dat dan niet oppakken? Of 1 van je kinderen?

 6. Als het zo zie lijkt het me een kwestie van slecht advies en slechte montage. Zou toch ook het advies van Sjoerd beproeven. En aansturen op (gratis) herstel. Je steeds ergeren maakt jou niet beter in je vel. Tanden op elkaar en go girl! 🍀

 7. Wat een slechte kwaliteit en slechte service! Ik zou zeker verwachten dat een aanrechtblad tegen water kan! Balen dit. Zou ons ook kunnen overkomen en wij houden ook niet van op ons stuk gaan staan. Sterkte!

 8. Ik zie op je foto meteen de reden waarom je problemen hebt. Wat heel belangrijk is dat je een spoelbak zowel als een afdruipblad (in 1 stuk) nodig hebt. Ondanks een afwasmachine zijn er toch altijd dingen die je met de hand wast en die dan ergens uit moeten druppen. Een keukenblad is voor de bereiding van voedsel. En snijd of hak daar nooit iets op zonder een grote broodplank of hakplank op het keukenblad te leggen.

 9. Dit ga je toch niet zomaar accepteren? Het moet niet gekker worden. Een keukenblad dat niet tegen vocht kan en een keukenkastje dat last heeft van een oven. Werk van maken. Die schuldbewuste foto slaat echt nergens op.

 10. Behoorlijk tragisch. Ik heb 20 jaar geleden keukenkastjes, gootsteen (van RVS), kookplaat en kunstofbeklede aanrecht gekocht (alles in budget-kwaliteit) en die ziet er een stuk beter uit.

 11. Nou dat is wel erg snel dat de keuken zulke gebruikssporen vertoont.
  Een keuken moet tegen vocht kunnen, hier staat een keuken van dertig jaar en is nog helemaal in takt. Hans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>