Reacties

Persoonlijkheidstest: Ik ben een Advocate — 15 reacties

  1. Ik denk dat je dit allang wist..ook zonder test. Maar af en toe is het leuk om een bevesting te krijgen. "Zie je nou wel!". Ik vind het eigenlijk interessanter om te weten of je persoonlijkheid geschapen wordt door je familiaire omstandigheden, je ouders , je mogelijkheden enz.

  2. Rond 1999 heb ik voor het eerst een psychologische test gedaan. Duurde een paar dagen en was bij een gerenomeerd instituut. Heb er zelf voor betaald. Op het werk waren diverse problemen en het leek me wel wat om ander werk te gaan doen, maar waar was ik geschikt voor? Ze kregen niet mijn huidige werk en opleiding te horen. Uitslag was dat ik academisch denkvermogen had en engineering iets voor me was. Het werk dat ik al een jaar of 15 deed bij een club die gemiddeld 8 jaar langer door hadden gestudeerd. Had er dus niets aan. ;-)

  3. Ik ben INFP, althans, het is alweer een tijd geleden dat ik de test heb gedaan, maar in het verleden een aantal keer gedaan met (lange) tussenpozen en dat is altijd mijn uitkomst geweest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>