Reacties

Kibbeling opwarmen? — 19 reacties

 1. Kibbeling van de visboer vinden wij het lekkerst, die van de supermarkt zijn vaak slof, die haal ik niet meer. Meestal komen ze warm op, maar als het toch opgewarmd moet doe ik ze een paar minuten in de airfryer, dan zijn ze ook lekker.

  • Bij de supermarkt haal ik nooit kibbeling; ik heb het idee dat ze daar echt niet zo lekker zijn, hoewel ik het nooit geprobeerd heb. Dus dat is wel een vooroordeel.

 2. Het is echt héél lang geleden dat ik kibbeling heb gegeten. Er staat bij mij een visboer recht tegenover mijn huis twee keer per week, dus ik zou het niet op hoeven warmen als ik het zou halen. En anders zou ik mijn airfryer gebruiken.

 3. Heb het nog nooit opgewarmd in de magnetron. Zou in elk geval de saus apart houden en niet in de magnetron doen. Verder denk ik dat 3 minuten op 400 watt slimmer is. Dan krijgt het vocht meer de tijd om te verdampen. Zelf warm iik er oliebollen in op en dat gaat prima.

 4. Alleen lekker als het echt kabeljauw is. Ik warm ze als het nodig is op in de oven. Je kunt ze ook in een vrieszak stoppen na aankoop. Dan blijven ze ook veel langer warm .

 5. Hier (Brugge) is dat niet populair, niettegenstaande héél lekker! Af en toe shop ik in Nederland (Sluis), en dan durf ik ter plekke wel eens 'warme' kibbeling eten. Héérlijk!
  Lie(f)s.

 6. De kibbeling wordt in huize Janssen in de koekenpan opgewarmd. Die kibbeling kán alleen maar van de markt komen, andere bestaat niet ;)

 7. Kibbeling vind ik ook heerlijk! En wat een leuke traditie om zo eens in de twee weken een bakje kibbeling te halen. Vooral hoe je beschrijft wat de ideale tijd is om weer terug op je post te zijn. Ik begrijp dat het risico dat je man onderweg bekenden tegenkomt om mee te kletsen klein is :-)
  Hier geen magnetron in huis, dus daar ben ik een absolute leek in.
  Ik koop wel eens kibbeling voor het avondeten, dan koop ik de vis dus al overdag. Opwarmen doe ik in de airfryer, dat werkt perfect. Maar vers genieten is natuurlijk het leukste, omdat je dan meteen van het moment kunt genieten.

 8. Hahaha! De Op hoop van zegen-methode! Ik haal op vrijdag altijd kibbeling op de markt. De kraam staat pal voor mijn huis dus ik heb altijd warme kibbeling (en ook een huis dat stinkt, maar vooruit...)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>