Reacties

Horror films op Horrify kijken: 1e maand gratis + winactie — 51 reacties

  1. Ik ben een echte fan van horror, en Scifi. Zombies zijn ook wel favo maar dan moet het wel echt goed zijn. Nu is wat tegenwoordig geproduceerd wordt wel van een prima niveau.

  2. Ik houd wel van horror zo op zijn tijd, niet te vaak maar soms is het echt fijn om te ontspannen. Even verstand op nul en een beetje zombies kijken, heerlijk haha

  3. Brr! Nee ik kan er niet goed tegen, al vind ik het wel logisch klinken wat wetenschappers zeggen over het opbouwen van een soort 'weerstand' tegen stress en dergelijke gevoelens. Saw heb ik trouwens wel gezien. Fantastische film, hoe luguber hij ook is...

  4. Grappig, we kijken beiden graag naar dezelfde filmgenre. FIlms vol met bloed en/of zombies vind ik niks aan maar films met geesten of bezeten poppen vind ik wel heel spannend. Ik heb er nooit bij stil gestaan waarom ik dit soort films juist zo graag kijk. Door jouw artikel is het me ineens een heel stuk duidelijker.

  5. heeerlijk! Mijn jongste houdt er ook van, dus hier kijken we af en toe gezellig een avondje horror. Vooral als er een paranormaal sausje over zit, kijken wij er meerdere achter elkaar, met zelfgemaakte popcorn onder een dekentje :-)

  6. Ik kan het absoluut niet kijken, horrorfilms! Ze blijven me nog dagen in mijn hoofd spoken en soms zelfs nachtmerries tot gevolg! Zo'n dienst als Horrify komt hier de deur dus niet in, maar voor de liefhebber is het natuurlijk ideaal!

  7. Wat grappig dat ze hier een speciale kanaal voor hebben. Nou ik ben totaal niet van de horror films dus ik pass lekker haha. Ik kan er nooit goed van slapen Dus ben ik er mee gestopt om naar te kijken.

  8. Ik ben een echte horror fan en ik zal hier zeker eens naar kijken! Had het inderdaad niet bij jou verwacht. Soms vind ik het dood eng om een horror te kijken maar dan probeer ik altijd maar te denken dat het nep is

  9. Geen horror movies voor mij! Ik vind het echt niks om horror films te kijken - het leven kan vaak horror genoeg zijn (LOL) daarom kijk ik liever love & romance movies om te ontspannen.

  10. Ik wil wel kunnen genieten van een film, haha. Ik heb Saw (meerdere delen), Blair Witch Project enzo gezien en die vind ik prima te doen. Alleen The Skeleton Key vond ik echt eng. Denk er nog wel eens aan, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder