Reacties

Netflix tip: The Haunting of Hill House — 10 reacties

 1. Ik heb hem gekeken tot het einde, maar ik mag hopen dat het bij dit seizoen blijft, want ik vond het een aanfluiting.
  Eng? Ik viel er gewoon van in slaap, want hij was gewoon doodsaai.

 2. Ik heb hem dit weekend achter elkaar gezien. Prachtig en meeslepend! Het enge viel wel mee, ternwijl ik normaal heel snel iets eng vind. Er zaten genoeg rustige stukken in, waar je weer even op adem kon komen. Het mooie vond ik de onderliggende thematiek. Opgroeien in een behoorlijk disfunctioneel gezin en de gevolgen daarvan voor het latere leven. En vooral hoe elk gezinslid een andere overlevingsstrategie ontwikkelt. Klinkt raar, maar ik vond de serie herkenbaar! Wat dat zegt over ons eigen disfuntionele gezin vroeger....

  Groetjes Jacqueliine

  • Wat bijzonder dat je in zo'n horror serie herkenning vindt over je eigen gezin van vroeger van Jacqueline. Dat geeft al wel aan dat het goed geschreven is vind ik.

 3. Nou ik wil er wel aan beginnen, maar mijn man houdt niet van dit genre... enne ik vraag me af of ik dit alleen aankan, samen met de honden dan. Groetjes Ta

 4. ????Ik had al een nachtmerrie na het zien van de trailer!!
  En na jou verhaal dat je niet wil kijken als je man niet thuis is....
  Laat ik het hier maar bij!!
  ????????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder