Reacties

The Affair seizoen review en informatie over deze serie — 28 reacties

 1. Ik zie de serie niet op Netflix. Het lijkt me we, een serie om op netflix fe kijken. Ik denk dat ik de enige hier zou zijn die zou gaan kijken.
  Als die situatie zich hier zou voordoen dan wil ik vooral praten over hoe het gekomen is dat er behoefte is aan een andere partner. Maar ik zou het verschrikkelijk vinden en je weet nooit van te voren hoe je dan gaat reageren.

 2. Ik durf de serie niet te kijken omdat het mij overkomen is. Maar ik ben toch wel zeer nieuwsgierig. In mijn vorige relatie is het vreemdgegaan uiteindelijk zo tussen ons in gaan staan dat ik de relatie beëindigd heb, achteraf gezien 2 jaar te laat. Ik ben door die situatie erg wantrouwig geworden. Zou mijn huidige vriend vreemdgaan, dan weet ik echt serieus niet wat ik zou doen. Communicatie is het belangrijkste in een relatie, iets wat ontbrak in mijn vorige relatie. En goede seks ;) Blijf naar elkaar verlangen.

 3. Ik ken de serie niet. Als ik ken volg ik het al, alleen voor de titel al. Dit artikel kan ik lekker vlot weglezen. Lijkt mij een heel leuk en spannende serie, waar kan ik kijken eigenlijk? Welk kanaal?

 4. Alleen van de titel al krijg ik buikpijn ....
  Mijn vader heeft mijn moeder jarenlang bedrogen en is er uiteindelijk met die andere vrouw vandoor gegaan , een pijnlijke scheiding volgde en daar hebben we als gezin tot op de dag van vandaag last van gehad.
  Mijn dochter is door haar toenmalige vriend bedrogen en heeft zelf de keuze gemaakt om uit de relatie te stappen met alle pijn en verdriet vandien ...
  Ikzelf ben na 30 jaar huwelijk ook 1,5 jaar bedrogen door mijn man maar heb de keuze gemaakt om toch samen verder te gaan en worstel al bijna 4 jaar dagelijks met de consequenties van die keuze .....
  Mijn moeder , dochter en ik zijn normale vrouwen die een goede relatie dachten te hebben maar niks bleek minder waar ..
  Mijn moeder is inmiddels overleden maar is tot haar dood verbitterd gebleven , mijn dochter is inmiddels gelukkig getrouwd ( met een vrouw ) maar heeft jaren geworsteld en bij de psychiater gelopen .
  Ikzelf heb ook hulp gezocht maar helaas niet gevonden wat ik zocht ....
  Als ik er van overtuigd was dat ik gelukkiger zou worden als ik er alsnog een punt achter zou zetten zou ik dat doen , maar in de praktijk zou ik er op elk vlak vreselijk op achteruit gaan en is dat het waard ?
  De conclusie is : er zijn geen winnaars in een situatie van bedrog en geen enkele relatie wordt er beter van .
  Denk nooit dat het je niet kan en zal overkomen , elk mens is hier blijkbaar toe in staat ook als je een goede relatie en een goed sexleven hebt !
  Wij hebben ervoor gekozen om dit tussen ons te houden , ik heb een paar vriendinnen die op de hoogte zijn .
  Ik weet zeker dat al onze familie , vrienden

  en kennissen van hun stoel zouden vallen want mijn man is absoluut niet het type om zoiets te doen , en toch heeft hij het wel gedaan .
  Beslist geen serie voor mij dus , te pijnlijk en te confronterend ( al ben ik stiekem wel benieuwd of hun huwkijk het gaat overleven )

  • Aan het eind van seizoen 1 wil Noah scheiden van Helen.

   Wat je zegt dat een goede relatie en een goed sexleven geen garantie zijn dat vreemdgaan niet voorkomt is precies wat in de serie ook gebeurt. Noah en Helen waren ook gelukkig voordat hij vreemdgaat.

   Ik voel met je mee, dat je het zelf hebt moeten meemaken.

 5. Dit lijkt mij een leuke serie om te kijken met mn moeder dit soort thema's spreken haar aan. Lijkt me idd een heel goede serie vooral ook de acteurs die erin spelen, had ik niet verwacht...

 6. Dit lijkt mij een top serie die ik zeker ga kijken. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en heb dit zie ik als rijkdom. Een rijkdom die ik niet zomaar zal opgeven. Ik kan geen antwoord geven op de eerste vraag maar ik weet wel dat een echtscheiding eigenlijk geen optie is...dit klinkt misschien ongeloofwaardig maar vechten zal ik.

 7. Vreemdgaan zul je mij nooit op betrappen en ik zou het ook niet accepteren van mijn echtgenoot. Heb geen Netflix dus zal de serie waarschijnlijk niet snel te zien krijgen. Leuk dat er diverse gezinszaken in belicht worden en dat het niet alleen over het vreemdgaan gaat.

 8. Hoi Nicole,

  mijn eerste huwelijk ging er aan door een "affair".
  Heel ongelukkig was ik toen...
  Maar ik ben inmiddels al weer 26 jaar samen met Henry.
  Vreemdgaan??? Never Ever!
  Het begin van het einde...

  Misschien ga ik de serie wel zien...
  Groetjes van Marlou

  .

  • Wat naar Marlou. Dat lijkt me enorm pijnlijk en beschadigend voor het vertrouwen. Maar super dat je nu alweer 26 jaar samen bent met je Henry : )

  • Seizoen 1 is in ieder geval de moeite van het kijken vind ik. Daarna wordt het wat lastiger, hoewel je als kijker in eerste instantie wel benieuwd bent hoe het verder gaat met iedereen.

 9. Klinkt super leuk! Echt wat voor mij. Ik had er nog nooit van gehoord, toch maar eens opzoeken op netflix. Helaas ben ik net begonnen aan temptation island, nu dat aan het bingewatchen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder