Reacties

Netflix Nederland — 10 reacties

 1. Hier ook vele fans in huize williams! We hebben het sinds een half jaar denk ik nu al weer en we zijn er blij mee. In het begin vond ik alles op netflix wat gedateerd (lees hier een enorme seriedownloader ;-) maar nu is dat niet meer zo. Dus een echte aanrader!

 2. Wij zijn ook sinds een maand of drie dol op Netflix! In het weekend een filmpje, doordeweeks volgen we Mad Men en Breaking Bad en dochterlief kijkt af en toe naar één van de vele kinderprogramma's. Ideaal!

 3. Voor de B&B heb ik al een vraag gehad van een gast. Helaas voor hem, het gaat niet. Ik ga mijn tv die ik in 2008 kocht niet nu al vernieuwen en buiten dat. Ik woon in de buurt van een rails dat de ontvangst van tv slecht maakt wanneer ik over ga op internet tv. Verplichte klantennering bij de kabelboer.
  De kabels zijn toen vernieuwd in huis, een versterker in de meterkast. Tv kijken is prima, ik heb meer kanal in de gastenkamer.

  Mijn tv is naar beneden gekukeld, besloten om hem niet te vernieuwen. Ik heb tv in de slaapkamer.
  Soms denk ik, zal ik tv nemen in de woonkamer, maar ik vind een tv in de kamer een lelijk gezicht.
  Ik heb een Pathe filmabonnement, al vanaf dag 1 en ik woon een kwartier of een half uur scooteren van twee Pathe's. De Pathe De Kuip is groot, wel 14 zalen, maar de omgeving vind ik minder.
  Liever scooter ik via Midden Delfland naar Delft. Het filmabonnement is minder, dus af en toe toch naar de kuip. Het kost nu 19 euro per maand en ik heb nog steeds alle kosten er uit gehaald.

  Maar misschien, oit, als ik de tv op de gastenkamer vernieuw voor een andere tv. Het glasvezelnetwerk is al gratis aangelegd. Misschien dat ik dan een nieuwe tv neem op glasvezel. Zal minder storen hoop ik met de rails dichtbij.

 4. Aangezien ik alleen naar de publieke omroep (ned. 1,2,3) en Canvas kijk heb ik totaal geen last van vervelende reclames tussendoor. We hebben, meen ik, iets van 80 zenders ;-)

 5. Hier ook gezin dat gek is op Netflix. Wij kijken ook House of Cards, super! De kinderen hebben een eigen account en daar kunnen ze alleen kinderseries kijken. Onze zoon van net 6 weet precies hoe het allemaal werkt dus ideaal op zondagochtend en die vind Pokemon helemaal geweldig, maar ook de troetelbeertjes en dan soms samen met zijn zusje. Maar zij is 2 en nog geen zitvlees :-)
  Wij kijken via de PS3 op de tv. De gewone tv kijken we bijna nooit meer, want echt zo ideaal kijken zonder reclame. Hopelijk komen er snel meer goede series of een vervolg van House of Cards.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder