Reacties

Tv kijken via de laptop: kijken zonder reclame 5 stappen — 11 reacties

 1. Ik kijk wel eens een programma terug via uitzending gemist, RTL gemist oid.
  Maar dat doe ik dan gewoon op de laptop. Laptop op schoot en oordopjes in. De rest kijkt wat anders en ik mijn eigen programma.
  Maar als je met meerdere terug wil kijken is dit wel een goed idee!

 2. Ja, ik doe het nog best regelmatig. Helaas zit er tegenwoordig wel wat reclame in bij rtl-gemist, maar het is nog steeds bijna niets vergeleken met wat ze op de tv uitzenden.

  Bij Dubbeltje op z'n kant vind ik dat sloop de crisis wel een lachertje trouwens. Je merkt dat het een standaard verkooppraatje is zoals het gesprek loopt, en tot nu toe bespaart élk gezin precies 80 euro per maand xD

 3. Nee niet via de laptop maar gewoon via de tv. We hebben een smart tv die aangesloten is op internet. Je kunt dus alles bekijken van internet ook you tube filmpjes etc. Heel fijn vooral voor onze pubers.
  Ilse

 4. Herkenbaar dat het best fijn is om te weten dat je het zo slecht nog niet doet. Wij volgen hier eigenlijk helemaal niks dus kijken gewoon wat er is en of dat leuk is en zo niet dan doen we wat anders. Heerlijk :)

 5. Slim! Wij gebruiken daar de Apple tv voor. Toen we die nog niet hadden deden we hetzelfde als jullie met een HDMI kabeltje. Echt ideaal.

  Als schuldhulpverlener/budgetbeheerder erger ik me wel eens aan programma's als dubbeltjes op z'n kant hoor. Persoonlijk vind ik niet dat ze goed in beeld brengen hoe zwaar het is je leven met een traject weer financieel op de rails te zetten.

  • Ik krijg ook wel de indruk dat het allemaal nogal kort door de bocht gaat. Daarom ben ik altijd wel blij dat ze meestal nog een jaar een budgetcoach krijgen. Want dat is volgens mij wel nodig!

 6. Wij doen het inderdaad ook wel eens; bijvoorbeeld als er weer eens geen sesamstraat wordt uitgezonden vanwege een sportevenement. Of als we een film willen kijken via netflix of de laptop als dvd-speler gebruiken. Die is namelijk bij de verhuizing overleden en nooit de behoefte gehad die te vervangen. Zitten alleen nog altijd wel te ... met de geluidsaansluiting. Daar hebben we een apart kabeltje voor nodig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder