Reacties

Oude iPhone verkopen + waarom heeft Apple de iPhone 9 overgeslagen? — 17 reacties

  1. Oh jeetje 1 euro is wel heel weinig. Zelf geef ik mijn oude gsm aan de kleine van mijn zus. Het is dan voor haar een speelgoed gsm. En ik ben er van af. Hou trouwens ook van minder rommel in huis.

  2. Een iPhone 5 is idd wel een beetje prehistorie binnen de mobiele telefonie. Daar draait geen actuele software meer op, opslagcapaciteit is minimaal. Ach, misschien leuk voor kleinkinderen straks om een filmpje op te kijken. Mijn kleuter heeft een iPhone 4 waar ie de hele dag mee rondsjouwt en tegen praat alsof 'ie oma belt. Het ding kan nagenoeg niks meer, maar het is leuk speelgoed zo.

  3. O, oeps, dat wordt een Euroknaller bij de Mac;). Ik bewaar oude telefoons. Niet omdat ik ze nog eens ga gebruiken (ze zijn bij mij wel echt 'op' als ik ze vervang), maar omdat ik bang ben dat een ander er nog allerlei informatie af gaat halen waarvan ik niet wil dat ze die zien.

  4. Wat ik een oud mobieltje vind, is echt niet meer verkoopbaar. Op het werk hebben wij een doos waar je ze in kunt gooien. Geen idee wat ze er dan mee doen maar als het nog iets opbrengt, gaat dat naar de stichting Aap, geloof ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder