Reacties

Op de pof: bof of sof? + 31% leningen is autolening! — 24 reacties

  1. Als ik zou moeten kiezen tussen een dure auto waar ik voor moet lenen of een 'mindere' auto die ik gewoon kan betalen, dan wist ik het wel. Ik heb dus geen lening op mijn auto. Mijn huidige auto was overigens helemaal leuk om te kopen, want ik kreeg ongeveer het hele bedrag terug vanwege de inruil van mijn vorige auto.

  2. Ik maak redelijk veel km's en heb daarvoor een auto met een financiering. Voor een auto sparen is een vrij eindeloos proces tussen de waardedaling van je huidige auto en de prijs van een vergelijkbare nieuwere auto.

    Over het algemeen los ik mijn auto's versneld af (als dat leningtechnisch niet onaantrekkelijk is) en ik ga sowieso nooit een verplichting aan die ik niet zou kunnen dragen als ik mijn werk verlies.

  3. Mijn man reed niet lekker in de auto. Hij vond een andere tweedehandse,veel eenvoudiger. Dat maakte de inruil gelijk aan het aankoopbedrag.Dat is prettig aanschaffen

  4. Ik probeer zo min mogelijk achteraf te betalen. Ik ben in het verleden namelijk weleens verrast door het totaalbedrag dat openstond. Dat loopt ongemerkt toch hard op.

  5. Mijn auto heb ik gewoon betaald met mijn spaargeld. Het is een 2ehandsje, een oud autotje maar rijd nog heel goed. Heb nog nooit geld geleend. Voor een huis kan ik het wel begrijpen, bijna niemand kan het bedrag zo klaar leggen.

  6. Ik heb geen lening afgesloten voor mijn auto. Die is betaald met spaargeld. Maar vroeger kocht ik wel eens dingen op afbetaling. Toen mijn wasmachine stuk ging en ik geen geld had voor een nieuwe bijvoorbeeld. Ik ben nog steeds heel blij dat ik nu gewoon een nieuwe zou kunnen kopen. Maar vroeger kon dat echt niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>