Reacties

Hema ontbijt 2024: geen vaste lage prijs meer! — 48 reacties

 1. Het is dat ik totaal geen ontbijtmens ben, anders zou ik het voor die prijs zeker eens wagen. Maar als je mij 's morgens een schaaltje yoghurt geeft, heb ik meer dan zat gehad. Ik ben meer van de lunch en het diner;).

 2. Hoi Nicole,

  ga ik zéker een keertje doen...
  Ik ben gek op aanbiedingen. Trouwens... de Hema is ook mijn favoriete winkel!

  Ik heb overigens zo dadelijk een afspraak bij La Place, daar hebben ze een aanbieding om U tegen te zeggen: Koffie en taart (naar keuze) voor....... 1 euro! Hup!

  Groetjes van Marlou

  • Geen broodbeleg meer? Is dat weer nieuw? Bij 'mijn' Hema verkopen ze nog wel gewoon kaas, ham etc. Wat apart dat ze dit uit het assortiment hebben gegooid bij jou.

 3. Eerlijk gezegd vind ik er vrij weinig van ik vind het namelijk onpraktisch met lege maag ergens heen te gaan en daar wat te eten. Liever lekker thuis ontbijten met mijn eigen koffie in pyjama. De laatste keer dat ik er wat kocht, was het een schaaltje voor kattenvoer en daarvoor toen ik handdoeken nodig had. Een jaar en zo'n 4 jaar geleden.

 4. Ik heb zelf nog nooit ontbeten bij de HEMA, maar vind dit idee ( en ook 2 euro is natuurlijk niet duur) bijvoorbeeld wel heel goed voor ouderen die op deze manier goed ontbijten en misschien met vrienden afspreken om even bij te kletsen. Als ik mt mijn vader ga shoppen eten we altijd een saucijzenbroodje bij de HEMA.

 5. Het was en is nog steeds eigen spot goedkoop! Ik heb eigenlijk nog nooit een ontbijtje van de hema gehad eigenlijk. Wel koop ik er vaak een kaasbroodje en kom ik er heeeeel veel voor de caramel ijskoffie, heerlijk!

 6. Zelfs de worst van de Hema smaakt niet meer zoals vroeger... Ook de product range bevalt me niet meer. Normaal kochten we wel eens ondergoed van de Hema, dat ging jaren mee, nu ook niet meer. Ofwel de Hema haalt het volgens mij ook niet meer.

 7. Ik ontbijt liever thuis. Ooit moest ik heel vroeg ergens zijn en toen haalde ik een kop koffie bij de McDonalds. Daar bleek een grote groep senioren aan het ontbijt te zitten. Heel gezellig. Dat vond ik wel leuk. Dus misschien ga ik later wel bij de Hema ontbijten.

 8. Ik vind een Hema ontbijtje nog steeds niet duur. Ik snap dat ze met alle stijgende kosten ook het ontbijtje aanpassen. En dat je nu kunt kiezen wat je wilt, vind ik alleen maar een plus. Niet iedereen wil een ei of juist een croissant. Dikke prima dus!

 9. Ik heb nog nooit ontbeten bij de HEMA, maar ik drink er wel eens koffie. Je vraagt je af hoe ze een ontbijt kunnen maken van 2,00

 10. Ik heb het één keer gedaan, maar ik vond het geen aanrader. Tenminste, ik vond het niets. Maar misschien ben ik te kieskeurig wat eten betreft.

  Love As Always
  Dimario

 11. Heb nog nooit ontbeten bij de Hema. Wel ben ik gek op hun snert, maar die bestaat helaas alleen nog in de te grote variant. Liever heb ik wat minder, anders klots ik zo onderweg tijdens het lopen. Die variant is overigens ook wat duurder geworden.

  In Franse hotels is het ontbijt waardeloos. Wegwaaibroodje met teveel boter, wat jam een koffie. Kaas of ei moet je apart bestellen en dan zit je al snel over de 12 euro. Gelukkig zit het niet in de kamerprijs en vindt je overal in Frankrijk PMU-café's. Kan je tijdens het ontbijten met een half stokbrood met paté of camembert en een sloot koffie voor de helft van het geld daarvan 'genieten'. Je weet dan wel dat je in een ander land bent met een ander ritme. ;-)

  • 'Wegwaaibroodje'. Wat een prachtig woord Ximaar! Ik krijg er meteen een beeld bij. Maar wat een prijzen zijn dat dan in Frankrijk! Dan is de Hema echt spotgoedkoop.

 12. Vroeger gingen we regelmatig naar de Hema of Ikea voor een ontbijtje. Nu de prijzen en de samenstellingen veranderd zijn, doen we het niet meer. In verhouding duur en weinig keus

 13. Tja, alles wordt duurder en al helemaal sinds de pandemie. Het is jammer maar het is niet anders. Ikea vond ik altijd heel fijn alleen ga je daar minder makkelijk naartoe dan naar de Hema. Destijds laveerde ik tussen V&D en de Hema. Maar heel eerlijk ontbijt ik liever thuis. Soms drink ik weleens koffie bij de Hema en een croissantje erbij is lekker. Dat is dan wel goedkoper dan wanneer ik naar een restaurant of andere koffiebar ga. Ach, het is allemaal relatief.

 14. Moet zeggen dat het in verhouding tot de andere aanbieders nog voordelig klinkt. Kan me voorstellen dat sommigen, die al jaren naar hema gingen, niet blij zijn met de prijsverhoging. Niettemin vind ik 2 euro voor een compleet ontbijtje buiten de deur niet erg prijzig.

 15. We hebben vrijdag ontbeten met 2 pers voor €9.50
  Dat is te duur € 3.— meer dan vorigjaar
  2 koffie
  2broodjes ham. 2 croissants
  2 croissants

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder