Reacties

Hema klantenpas: wat deze kaart jou te bieden heeft — 48 reacties

 1. Ik heb hem ook aangeschaft en kreeg gelijk een voucher voor een gratis tompouce omdat ik binnenkort jarig ben. Ik vind de klantenpas handig omdat ik vaak koop bij de hema.
  Ik heb een rookworst pas.

 2. Ik kom heel weinig bij deze winkel en hoef ook geen pas. Ik heb wel pasjes van ah, de tuinen en nelson schoenen. Die laatste pas sinds kort. Eerst gingen we altijd naar een grote schoenenketen, maar daarvan is er hier geen filiaal meer. Toen zijn we naar deze winkel gegaan en dat was een heel goede ervaring. Ik koop trouwens zelden schoenen. Manlief vaker. Ik doe er gewoon heel lang mee.

  • Als je zoals ik alleen wifi op je telefoon hebt, kun je dan wel die app gebruiken?

  • Dat is een goede vraag. Ik geloof het wel, maar zeker weten doe ik het niet. Ik heb zelf prepaid en dus ook zelden wifi als ik niet thuis ben. Daarom heb ik ook gekozen voor het pasje.

 3. Ik heb hem nog niet aangeschaft, maar ik wordt gek van al die pasjes in mijn portemonnee. Ik heb wel de Kruidvat voordeelkaart, maar ook dit is wassen neus. Ik maar punten sparen, maar ik krijg maar heel beperkt korting.

  • Die Kruidvat kaart heb ik om die reden dus ook niet. Ik heb niet het gevoel dat het veel helpt.

   Er schijnen apps te zijn waar je al je klantenkaarten op kunt zetten, zodat je portemonnee niet meer zo vol is.

  • Dat is een hele goede vraag Huiselijk genoegen!!! Ik heb het meteen nagekeken en dit staat er op de site:

   'Je punten kun je inwisselen voor 'meer HEMA' vouchers. Deze vouchers geven je recht op korting op HEMA artikelen of andere leuke voordelen. Kijk voor meer info bij de vragen over vouchers.'

   Ik krijg dus nu de indruk dat je de punten niet voor álle willekeurige artikelen kunt gebruiken...

 4. Ik kom regelmatig bij de Hema en vind het een leuke winkel en heb dus ook de Hema klantenpas met rookworst. Ik dacht meteen al waarom een rookworst zeker voor mensen die halal eten en vegetariërs niet zo handig . Ik lees nu ook dat er een pas met tompouce erop vind ik veel leuker, was beter misschien geweest dat je mocht kiezen welke pas je wilt

 5. Ik heb geen pasje, maar heb me aangemeld via de app. Ben ik normaal daar niet zo'n fan van, want vaak werkt het niet. Bijvoorbeeld bij de Etos heeft de app wifi nodig om de klantenkaart te kunnen scannen en dat is er natuurlijk nooit. Die van de Hema werkt wel zonder wifi en ik vind de kortingen wel erg fijn!

 6. Sinds vorige week heb ik de tompouce van de Hema, maar of ik er veel gebruik van zal maken is een andere vraag.
  Ook een voordeelkaart van het Kruidvat, die ik wel heel handig vind en regelmatig zit er een aanbieding in mijn mailbox, waar ik ook wat aan heb, producten voor de helft van de prijs of 1+1 gratis.
  Ook de bonuspas van Appie, hoewel ik ook geen "vrouwtje bonus" ben, dus maar alles koop, wat in de bonus zit, ik moet iets wel nodig hebben ;)
  Het zijn die kleine beetjes, die toch schelen in het budget...

  Groetjes Lily

 7. En hoeveel korting levert zo'n punt dan op. Als ik eerst € 100 moet uitgeven om € 1 korting te krijgen is dat een sigaar uit eigen doos.
  En hoe lang blijven ze geldig? Ik koop niet heel veel bij de hema dus voor ik € 100 heb uitgegeven daar zijn we minimaal 2 jaar verder.

  • Dat is ook al zo'n goede vraag Liedewij. Ik weer zoeken naar het antwoord, en ik heb deze informatie voor je:

   Vanaf 50 punten kun je een voucher voor korting aanvragen. Ik heb nu 61 punten en kan een voucher voor 5,- korting aanvragen. Maar dat is wel die stomme voucher waarvoor je eerst 20 euro moet uitgeven.

   In theorie zou ik dus zeggen dat 1 punt een korting oplevert van maar liefst 10 cent omdat ik met 50 punten maar 5 euro korting kan krijgen.

   De punten zijn dus niet veel waard!

   Dank voor je goede en kritische vraag.

  • Dat is toch heel veel? 10 cent korting voor een uitgave van 1 euro? Dat is 10% winst. Dat kan ik niet sparen bij de bank...
   Het kan ook zomaar dat ik ergens een rekenfoutje heb gemaakt, zou de eerste keer niet zijn ;)

 8. Hier geen Hema pas wel voor nog meer dan 100 euro aan cadeaukaarten liggen omdat ik die vroeg toen onze jongste dochter geboren is drie en een half jaar geleden. Kom eigenlijk heel erg weinig in de stad en als ik er ben ligt de pas thuis. Kortom schiet niet op. Bedankt voor je reactie op mijn frutsel Friday blog van vandaag!

  • Plotseling had de middelste geen passend ondergoed meer, dus ik snel de app. op mijn telefoon. En de 5 euro korting kunnen verzilveren.
   Naast de 25 punten van Hema, heb ik er nu 49 totaal. Bij 50 punten kan ik deze inruilen voor een voucher die mij bijvoorbeeld 20%korting geeft op lingerie ......

   Ik kijk uit naar 1 maart en reken maar dat ik er zit vlak na opening

 9. Nee geen app of pas , de reden is dat ik eigenlijk nooit bij de HEMA kom, ik vind het personeel er vreselijk bot dus ga ik liever ergens anders heen.

  • Dat is geen compliment voor het Hema personeel zeg! Als ik hen was zou ik daar van schrikken.

   Je wilt toch niet dat je winkel minder bezocht wordt doordat het personen niet vriendelijk is!

  • Inderdaad met vriendelijk personeel houdt je klanten vast, maar hier gaat alles met een zucht en het weg draaien van ogen als je de boel niet snel genoeg in je tas krijgt. Ik sta hier niet alleen in er zijn veel mensen die er zo over denken en liever naar de HEMA in de stad rijden.

 10. Grappig zeg, ik heb deze week ook een blog gewijd aan de Hema klantenpas. ik heb hem digitaal dus geen tompouce of worst, maar wel altijd bij me... Ik had het geluk nog een cadeaukaart te hebben dus kon volop profiteren van de 5 euro extra.

 11. Ik koop veel bij de Hema. Dus ik ben wel blij met deze pas! Net als van het Kruidvat. Zelfde soort actie. Wel jammer dat je er 50 cent voor moet betalen. Dat het van plastic is, slaat echt nergens op. Aangezien andere winkels hem ook gewoon gratis weggeven. En uiteindelijk moet zo'n pas juist meer klanten trekken en dus meer omzet. Maar goed, 50 cent worden we niet arm van, zullen we maar zeggen. Ik heb het er graag voor over, aangezien ik zo'n beetje iedere maand nieuwe kleren voor de kleine nodig heb ;)

  • Daar zeg je me wat Leonie. Toen het meisje er 50 cent voor vroeg, dacht ik dat dit net zoiets was als een plastic tasje weggeven. Dat mag ook niet meer gratis. Maar als andere winkels het pasje gratis weggeven is het eigenlijk wel opvallend dat de Hema er 50 cent voor vraagt.

 12. Ik ga dit zeker overwegen, handig om te weten. Wie koopt er nou niet bij de Hema? Tegenwoordig kan je alles downloaden op je telefoon, erg handig. Maar net als jij heb ik er ook niet veel verstand van..hihi

 13. Ik heb hem ook genomen, eigenlijk voor de 5 euro korting. Ik heb meteen voor 20 euro verbruiksspullen gekocht die ik normaal ook koop. Dat is toch een korting van 25%, zoveel rente geven ze bij de bank niet. ;) Die vouchers zal ik waarschijnlijk weinig mee doen, tenzij het echt iets is wat ik altijd koop. Het zal mij niet tot kopen aanzetten, wat uiteindelijk toch de bedoeling is. De tompouche op je verjaardag vind ik leuk en dan ben je meteen weer in de winkel, creeeren ze meteen weer een koopmoment, ja ze zijn daar niet dom. :D
  Ik koop er graag met name in de uitverkoop. De 50 cent voor het plastic pasje vind ik juist weer wel een prima idee. Mensen zetten hem dan toch eerder ophet telefoon als app, toch beter voor het milieu.

  • Aha, dat is natuurlijk de reden achter de 50 cent inderdaad: plastic terug dringen. Dat vind ik dan weer een prima argument.

   Die 5 euro beloning alleen al door de kaart te nemen, is inderdaad aantrekkelijk!

 14. Mijn pas was ik vergeten. een behulpzame verkoopster legde mij uit hoe ik met de kassabon thuis, voor het scherm van mijn pc, de punten kon bijschrijven. Echter, ik zag geen enkele mogelijkheid op de site om dit te doen. Mag ik zeggen dat ik dit, laten we het netjes zeggen, niet fijn vind? Ik kon het dus niet uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder