Reacties

Gratis tompouce bij de Hema als je jarig bent: klopt het? — 42 reacties

 1. Ik kreeg al 2x geen voucher voor een gratis tompouce. De eerste keer ben ik er achter aan geweest, maar de dames in de winkel wisten niet hoe het zat en via de site kwam ik ook niet verder. Toen heb ik het maar laten zitten. Maar afgelopen januari dus weer niet; grrrrr. Ik was het alweer vergeten maar nu jij er over begint...… Volgend jaar toch maar in actie.
  Ik heb de klantenpas van de hema wel, maar of het me nu zoveel oplevert... ik weet het niet hoor.

 2. Wat een gedoe zeg. Ik vind de klantenpas tot nu toe eh... Niet zo heel erg veel toevoegen.
  Wat betreft je P.S: site bereikbaar, maar je berichtjes verschijnen niet meer in de reader van WordPress, sinds gisteren. Kan natuurlijk aan mij liggen, maar misschien wilde je het weten...

 3. Heb geen pas, maar haal ze wel eens bij de stationshema. Daar zijn ze 80 cent per stuk. In een hema restaurant 1,75. Maar bij het station hebben ze ook stoelen en tafels en is dus eigenlijk ook een restaurantje. ;-) Bij de gewone hema in de stad zijn ze bij de broodafdeling vrijwel altijd uitverkocht. Daar moet je dus vroeg bij zijn. Voor een verjaardagscadeautje ter waarde van 80 cent zou ik niet zoveel moeite doen.

  • Ja, dat is het stomme met die vouchers... Niet alleen de spaarpunten zijn beperkt geldig, de vouchers die je ermee 'koopt' zijn ook weer beperkt geldig.

 4. De eerste keer kreeg ik keurig bericht. Toen ik in de winkel kwam attendeerde de kassamedewerkster me erop dat in de betreffende Hema geen gebakafdeling zit, maar dat ik wel een klein kerststolletje mocht meenemen.
  De tweede keer heb ik geen bericht gehad, maar zag ik bij toeval de voucher toen ik iets anders wilde bestellen. Dat was op de zaterdagmiddag voor kerst en op tweede kerstdag verliep de voucher.........
  Eigenlijk waardeloos dus.

 5. Ik helaas niet was 11 februari jarig en kon alleen een gratis tompouce krijgen als ik er ook eentje kocht (was fysiek in de winkel).....dat klopt dus niet begrijp ik nu. Maar ja ik vind die hele pas toch waardeloos met al die vouchers die je eerst moet activeren; en ook eerst de website moet checken of er iets met korting is met je klantenpas. Ik gebruik de pas omdat ik er destijds voor betaald heb maar de klantvriendelijkheid is m.i. ver te zoeken....

  • Nee, dat klopt dus niet Ilona. Ze hadden je er eentje gratis moeten meegeven. Zo staat het ook op de website. Blijkbaar kent niet alle Hema personeel hun eigen regels...

 6. Een van mijn lezeressen "gewoon Anneke" is altijd heel tevreden over de klantenkaart en had het er , ik dacht in januari, over dat ze inderdaad zonder problemen de gratis tompouce kreeg.Zelf heb ik geen klantenkaart want ik ben erg zuinig op mijn naam en adresgegevens en op vrijwel alle klantenkaarten moet je érg veel gegevens invullen. Voor zover ik weet heeft alleen AH een mogelijkheid voor een anonieme kaart wat ik een voorwaarde vind om zo'n kaart te gebruiken.

 7. Ik heb vorig jaar een gratis tompouche opgehaald in Dordrecht omdat ik toen daar toevallig was. Gisteren jarig en in mijn eigen stad naar de Hema geweest. Maar daar hebben ze op zondag geen tompouchen. Tot wanneer is die actie geldig? Doordeweeks zijn ze al dicht als ik thuis kom. Pas vrijdag koopavond.

  • Ik zie wel de volgende vouchers:

   het voucher aanbod
   25 punten
   gratis kopje koffie of thee

   geldig t/m 9 januari
   alleen in de winkel

   voucher bekijken
   150 punten
   5.- korting bij 25.- besteding

   geldig t/m 9 januari
   in de winkel en online

   voucher bekijken
   50 punten
   10% korting op één artikel naar keuze

   geldig t/m 9 januari
   in de winkel en online

   voucher bekijken

   200 punten
   gratis limited edition theedoek

   geldig t/m 31 december
   alleen in de winkel

   voucher bekijken

  • Hm, dat is vervelend Gillian. In dat geval zou ik via de Facebookpagina van de Hema gaan navragen. Daar heb ik goede ervaringen mee. Ze helpen meestal heel vlot en goed.

  • Wat vervelend zeg! Had je een mailtje gehad van de Hema. Daar staat in principe in hoe lang je de tompouce kunt ophalen. Ik vind 4 dagen ook wel vrij kort.

 8. Vandaag langs geweest, gisteren jarig geweest. Bij scannen kwam geen gratis tompouce in beeld dus kreeg hem niet. Al jaren een account maar paar dagen geleden pas app geïnstalleerd en hier mijn geboortedatum in moeten geven. Dus je zou het daar aan kunnen wijten. Maar dat verklaard niet dat vrouw en dochter ook nooit een bericht krijgen voor hun verjaardagstompouce met hun al jaren geactiveerde app. Zij kregen hem allebei wel mee (maart 2020) na vermoedelijk handmatig ingrijpen van de cassiëres.
  Ik vind de actie in theorie heel leuk maar onze praktijk ervaring is dat het domweg niet werkt en daardoor meer gezeur dan tompoucen oplevert.

  • Wat jammer dat je de gratis tompouce niet kreeg r-p. Ik zou me inderdaad kunnen voorstellen dat het is omdat je de app nog maar kort had, maar niettemin is het wel een beetje flauw dat je hem niet kreeg.

 9. Ik heb de klantenpas al een aantal jaren en de afgelopen jaren kreeg ik ook de tompoucevoucher voor mijn verjaardag. Maar dit jaar geen mail gehad (en ook de voucher niet zonder mail in mijn account), mijn moeder idem dito. We zijn beide in juni jarig. Ik dacht dat de actie misschien voorlopig gestopt is ivm Corona en het niet willen aanmoedigen van winkelen? Maar ik kan verder nergens vinden of dat idd zo is.

  • Anne, ik heb het voor je nagevraagd bij de Hema. De actie van een tompouce voor je verjaardag is inderdaad een tijdje weggeest. Maar in plaats daarvan zou je een voucher hebben moeten krijgen met 10% verjaardagskorting. Heb je die gehad?

   Inmiddels krijg is de gratis tompouce actie er weer.

  • Nee ik heb de 10% verjaardagskorting niet gehad. Maar ik ben erachteraan gegaan via facebook en heb de tompoucevoucher alsnog gekregen. Het lijkt erop dat ondanks dat de actie weer gestart is na Corona dat nog niet helemaal doorgevoerd is in het systeem oid, het gaat bij meerdere mensen mis kwam ik achter.

  • Fijn dat je de tompouce voucher uiteindelijk toch hebt gekregen Anne. De Hema is goed bereikbaar via Facebook is ook mijn ervaring. Goed dat ze het voor je hebben opgelost!

 10. Ondanks dat ik enige jaren een Hema pas heb en voorgaande jaren met mijn verjaardag een gratis tompouche kreeg, kreeg ik vandaag geen gratis tompouche voor mijn verjaardag. In de Hema winkel in Zoetermeer vertelde men mij dat in verband met corona de Hema met deze actie gestopt is. Vreemd!

  • Het klinkt alsof ze bij de Hema in Zoetermeer dan nog een beetje achterlopen op het beleid. De Hema informeerde mij dat de actie inderdaad tijdelijk was gestopt vanwege corona, maar inmiddels weer is opgestart.

 11. @Siemen, ik was vorige week jarig en kreeg de voucher ook niet. Ik heb contact gezocht via de facebookpagina van hema. Daar vertelden ze dat de actie tijdelijk stop was gezet vanwege Corona omdat ze niet klanten naar de winkel wilden laten komen voor slechts 1 tompouce, maar dat het inmiddels weer begonnen was. Ik mocht mijn klantenpasnummer doorgeven en ze hebben daar de voucher alsnog opgezet. Dus... ik raad aan contact te zoeken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>