Gratis tompouce bij de Hema als je jarig bent: klopt het?

Gepost March 13, 2019 in Huishoudelijke tips / 34 Comments

Eén van de voordelen van de Hema klantenpas is dat je daarmee een gratis tompouce bij de Hema kunt halen als je jarig bent. Een paar dagen voor je verjaardag krijg je van de Hema een voucher die goed is voor een gratis tompouce. Maar naar aanleiding van een vorige post over de Hema klantenpas schreven twee bezoekers dat ze alleen een gratis tompouce bij de Hema voor de verjaardag kregen als ze er eerst eentje kochten. Ik was verbaasd en teleurgesteld, want zo staat het niet op de site van de Hema.

Hema gratis tompouce

Ik vroeg het aan de Hema via hun Facebook pagina.

Gratis tompouce bij de Hema: zo zit het

Ik kreeg de volgende informatie van de Hema:

‘Als je met je pas je gratis tompouce in de winkel haalt krijg je hem mee. Bij online bestellingen kan je alleen per twee tompoucen bestellen met de voucher. ‘

Om de gratis tompouce bij de Hema te krijgen heb je je klantenpas nodig. Als die wordt gescand wordt de tompouce automatisch afgeprijsd naar 0,-. Je kunt online NIET gratis de tompouce voor je verjaardag bestellen. Bestel je via de website, dan moet je er inderdaad minstens 2 bestellen. Dat doe je door in te loggen op je ‘Meer Hema’ account en de voucher toe te voegen. Vervolgens krijg je de tweede tompouce gratis.

N.B. Let wel weer op de beperkte geldigheid van de voucher!

Gratis tompouce bij de Hema conclusie

Als ik het goed begrijp krijg je dus inderdaad een gratis tompouce bij de Hema als je jarig bent: op de gebaksafdeling. Dus niet in het restaurant. Zorg dat je je klantenpas hiervoor bij je hebt.

N.B. Ik kreeg telkens binnen een paar uur antwoord op mijn vragen van de Hema. Heel prettig.

Lees ook mijn post over het vernieuwde Hema ontbijt.

Wie heeft er succesvol een gratis tompouce bij de Hema voor de verjaardag opgehaald?

N.B. Excuses voor gistermiddag: Huisvlijt lag er toen even uit. Soms probeer je dingen te verbeteren, en maak je ze daardoor eerst erger ; ) Als het goed is werkt alles nu weer goed.


34 responses to “Gratis tompouce bij de Hema als je jarig bent: klopt het?

 1. Margreeth

  Ik kreeg al 2x geen voucher voor een gratis tompouce. De eerste keer ben ik er achter aan geweest, maar de dames in de winkel wisten niet hoe het zat en via de site kwam ik ook niet verder. Toen heb ik het maar laten zitten. Maar afgelopen januari dus weer niet; grrrrr. Ik was het alweer vergeten maar nu jij er over begint…… Volgend jaar toch maar in actie.
  Ik heb de klantenpas van de hema wel, maar of het me nu zoveel oplevert… ik weet het niet hoor.

 2. Wat een gedoe zeg. Ik vind de klantenpas tot nu toe eh… Niet zo heel erg veel toevoegen.
  Wat betreft je P.S: site bereikbaar, maar je berichtjes verschijnen niet meer in de reader van WordPress, sinds gisteren. Kan natuurlijk aan mij liggen, maar misschien wilde je het weten…

 3. Heb geen pas, maar haal ze wel eens bij de stationshema. Daar zijn ze 80 cent per stuk. In een hema restaurant 1,75. Maar bij het station hebben ze ook stoelen en tafels en is dus eigenlijk ook een restaurantje. 😉 Bij de gewone hema in de stad zijn ze bij de broodafdeling vrijwel altijd uitverkocht. Daar moet je dus vroeg bij zijn. Voor een verjaardagscadeautje ter waarde van 80 cent zou ik niet zoveel moeite doen.

 4. petra

  De eerste keer kreeg ik keurig bericht. Toen ik in de winkel kwam attendeerde de kassamedewerkster me erop dat in de betreffende Hema geen gebakafdeling zit, maar dat ik wel een klein kerststolletje mocht meenemen.
  De tweede keer heb ik geen bericht gehad, maar zag ik bij toeval de voucher toen ik iets anders wilde bestellen. Dat was op de zaterdagmiddag voor kerst en op tweede kerstdag verliep de voucher………
  Eigenlijk waardeloos dus.

 5. Ilona

  Ik helaas niet was 11 februari jarig en kon alleen een gratis tompouce krijgen als ik er ook eentje kocht (was fysiek in de winkel)…..dat klopt dus niet begrijp ik nu. Maar ja ik vind die hele pas toch waardeloos met al die vouchers die je eerst moet activeren; en ook eerst de website moet checken of er iets met korting is met je klantenpas. Ik gebruik de pas omdat ik er destijds voor betaald heb maar de klantvriendelijkheid is m.i. ver te zoeken….

  • Nee, dat klopt dus niet Ilona. Ze hadden je er eentje gratis moeten meegeven. Zo staat het ook op de website. Blijkbaar kent niet alle Hema personeel hun eigen regels…

 6. Een van mijn lezeressen “gewoon Anneke” is altijd heel tevreden over de klantenkaart en had het er , ik dacht in januari, over dat ze inderdaad zonder problemen de gratis tompouce kreeg.Zelf heb ik geen klantenkaart want ik ben erg zuinig op mijn naam en adresgegevens en op vrijwel alle klantenkaarten moet je érg veel gegevens invullen. Voor zover ik weet heeft alleen AH een mogelijkheid voor een anonieme kaart wat ik een voorwaarde vind om zo’n kaart te gebruiken.

 7. Diana Piur Looij

  Ik heb vorig jaar een gratis tompouche opgehaald in Dordrecht omdat ik toen daar toevallig was. Gisteren jarig en in mijn eigen stad naar de Hema geweest. Maar daar hebben ze op zondag geen tompouchen. Tot wanneer is die actie geldig? Doordeweeks zijn ze al dicht als ik thuis kom. Pas vrijdag koopavond.

 8. gillian

  Ik ben 8 dec. jarig geweest, maar heb nog steeds geen email ontvangen. Of kan ik zo naar de winkel toegaan met mijn mee Hema klantenpas?

  • gillian

   Ik zie wel de volgende vouchers:

   het voucher aanbod
   25 punten
   gratis kopje koffie of thee

   geldig t/m 9 januari
   alleen in de winkel

   voucher bekijken
   150 punten
   5.- korting bij 25.- besteding

   geldig t/m 9 januari
   in de winkel en online

   voucher bekijken
   50 punten
   10% korting op één artikel naar keuze

   geldig t/m 9 januari
   in de winkel en online

   voucher bekijken

   200 punten
   gratis limited edition theedoek

   geldig t/m 31 december
   alleen in de winkel

   voucher bekijken

 9. G.van veen

  Ik was op 9 febr jarig kreeg beticht van een gratis tompouche, kreeg m vandaag niet mee omdat t te lang geleden zou zijn😖😖😖

 10. R-P

  Vandaag langs geweest, gisteren jarig geweest. Bij scannen kwam geen gratis tompouce in beeld dus kreeg hem niet. Al jaren een account maar paar dagen geleden pas app geïnstalleerd en hier mijn geboortedatum in moeten geven. Dus je zou het daar aan kunnen wijten. Maar dat verklaard niet dat vrouw en dochter ook nooit een bericht krijgen voor hun verjaardagstompouce met hun al jaren geactiveerde app. Zij kregen hem allebei wel mee (maart 2020) na vermoedelijk handmatig ingrijpen van de cassiëres.
  Ik vind de actie in theorie heel leuk maar onze praktijk ervaring is dat het domweg niet werkt en daardoor meer gezeur dan tompoucen oplevert.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.