Reacties

Hema voucher in mijn mailbox: Woehoe! 10% korting?! — 22 reacties

 1. Ik had als statement een zak paaseitjes gekocht ;-) Best bizar dat die nu al in de winkel liggen.

  Maar inderdaad, met zo'n lijst denk je bijna van: 'Laat maar...'

 2. 10% korting kan heel aantrekkelijk zijn. Maar alleen als het korting is op iets dat je echt wilt hebben. En als niet als de prijzen zo veel te hoog zijn dat je met die korting nog steeds duurder uit bent dan ergens anders. Action heeft soms ook leuke dekbed hoezen. En goedkoper dan de Hema.

  • Ik heb ooit een dekbedhoes gekocht bij de Action maar daarvan viel de kwaliteit me toch erg tegen... Nu durf ik niet goed meer. Hoe zijn jouw ervaringen met de kwaliteit bij de Action op dekbedhoes gebied?

 3. Zó herkenbaar. Ik open die mails niet eens meer. Over het algemeen komen ze ongeveer neer op post van loterijen waar je niet eens lid van bent. Je hebt gewonnen, maar toch niet;).

 4. Over je dekbed-blogpost. Inderdaad altijd een bonnetje nodig bij de Hema tegenwoordig. Zo wou ik eens pyjama's ruilen. Verkeerde materiaal, hou niet van polyester. Foutje.

  Moest bij dezelfde service-kassa zijn voor het ruilen, man wist mij nog van eerder op de dag te herkennen zelfs maar het moest met bonnetje. Had ik natuurlijk allang in een miljoen kleine stukjes verscheurd boven de prullenbak thuis. Beetje kapotgekauwde knoflook-fuet-worst erbovenop uitgespuugd vanwege een stukje bot in de worst. Wat pesto die uit het bakje was gelekt.

  Maar zij wilen een bonnetje, gaan ze hem krijgen ook. 90 minuten met een pincet, knoflookstank van de fuet, rugpijn van het voorover buigen, en in rijen op elkaar geplakte schilderstape, met de plakzijde naar boven, het bonnetje perfect leesbaar in elkaar weten te flansen. Misten misschien twee 2x2mm stukjes. Hierna wat normaal plakband erop dat alles mooi hygiënisch bij mekaar hield.

  Zo zagen ze de bonnetjes (gelukkig) niet vaak zei de kassa-meneer.

 5. Weet je wat je moet doen? Gewoon geen gebruik van die 10% korting maken en laat de Hema het maar lekker houden, als meer mensen dat doen heeft de Hema winst, zij blij. Haha ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder