Waarom ik geen dekbedhoezen bij de Hema meer koop

dekbedhoezen hema

Dekbedhoezen zijn leuk!

Ze kunnen een bed en een slaapkamer een compleet andere uitstraling geven en je bed opmaken plezieriger maken.

Lits jumeaux dekbhoezen van de Hema zijn ineens te klein

Ik kan dan ook altijd met veel plezier de dekbedhoezen in de Hema bewonderen. Toch durf ik er geen dekbedhoezen meer te kopen. En dat komt omdat ik maar liefst 3 keer achter elkaar een dekbedhoes kocht in lits jumeaux maat die te klein bleek te zijn. En dat, terwijl mijn versleten, favoriete dekbedhoezen ook van de Hema zijn! En die passen wél prima.

De reden dat ik er een tweede en derde keer intrapte is dat ik dacht het vast een vergissing was. Maar bij de tweede en derde lits jumeaux dekbedhoes had ik exact hetzelfde probleem. En ik weet niet of jij wel eens een dekbed in een te kleine hoes hebt geprobeerd te proppen? Dat is een rotwerkje, en het resultaat ziet er niet uit. Want je krijgt een hele bobbelige deken op je bed.

Lees nu alles over je dekbed wassen!

Wat de Hema zegt over hun te kleine dekbhoezen

Op advies van jullie heb ik de Hema hier over gemaild. Maar ik kreeg het advies om met mijn gebruikte hoes, zonder kassabon (want die had ik natuurlijk niet meer) naar de dichtstbijzijnde Hema winkel te gaan om mijn geld terug te krijgen. En dat zag ik eerlijk gezegd echt niet zitten. Ik zie me daar al aankomen met een gebruikte hoes en het verhaal:

‘Hij was te klein, mag ik mijn geld terug of een nieuwe hoes uitzoeken?’

Dan moet ik eerst uitgebreid op een assertiviteitstraining en dan ben ik nóg duurder uit.Dus als ik nu leuke dekbedhoezen bij de Hema zie, of ze zijn in de aanbieding, dan loop ik er spijtig langs. Want ik ga niet nog een keer het risico op een miskoop nemen.

Lees ook mijn post Hema retourneren over waaraan je moet denken als je iets terug wilt brengen.

‘Bent u tevreden? Zeg het voort. Ontevreden? Vertel het ons.’

Ken je bovenstaand citaat? Het hangt vaak in restaurants en winkels. En ik kan me de oproep goed voorstellen. Want als je als winkel iets niet zo goed doet, is het fijn om dat te horen zodat je je kunt verbeteren. Ik heb mijn probleem netjes gemeld bij de Hema. Maar aan hun oplossing had ik niets.

Bovendien: als ik een dekbedhoes koop, wil ik geen probleem kopen.

Die heb ik van mezelf al genoeg.

N.B. Deze post is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen met de dekbedhoezen van de Hema in lits jumeaux maat. Wellicht gaat het bij anderen wel goed, en had ik twee keer achter elkaar een ‘maandagmorgen model’.

Waar koop jij goede dekbedhoezen in lits jumeaux maat? Die dan ook echt groot uitvallen?

Update

Ik ben dol op de Hema. Ik vind het een hele fijne winkel, en ik houd van hun producten. Deze post is dan ook niet bedoeld als een aanval op de Hema of als een verkapte poging om een nieuwe hoes te bemachtigen. Ik bedoelde deze post als handige informatie voor als je er een hoes wilt kopen. Bewaar het bonnetje goed, en check bij thuiskomst of de maten van de hoes kloppen met de maten op de verpakking. Als ik dat had gedaan, had ik met de ongebruikte hoes + bonnetje makkelijker terug kunnen gaan.

N.B. Lees ook mijn post over de juiste verzorging van je hoofdkussen en de Hema klantenpas.

81 Comments

 1. Iris
 2. Gewoon Vlijtig
 3. Maria
  • Lot
  • Elsbeth
  • Paquita de Graaff
 4. Nina
 5. Ineke
 6. San
  • Suzie
 7. Celine
 8. Greetje54
 9. Petra
  • Lily
  • Suzanna
 10. Suuz
  • Suzie
 11. Marrian
 12. Emmy
 13. Pascale
 14. Elly Andeweg
  • Elly Andeweg
 15. Wilfred

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh