Reacties

Tea topic: wat is je grootste miskoop? — 22 reacties

 1. Jammer dat je jurk niet dragen. Wel mooie jurk om te zien. Miskoop.... Alix producten kunnen wel fout gaan. Plantenbak hebben de maling genomen met maten. Het kan moeilijk daar terug sturen naar China.....Zonde. Kabouter staat leuk op de vensterbank.

 2. Een grote lap stof op de Albert Cuypmarkt gekocht.
  Ik kocht een grote lichtblauwe lap stof om een dekbed van te maken. Had wel slopen dus één sloop meegenomen om echt de juist kleur lichtblauw te kunnen kiezen/ kopen. Vanwege eventuele krimp, eerst de stof gewassen.
  Achteraf blij dat ik de stof eerst gewassen had want na het wassen was de stof wit!!!
  En een wit dekbedovertrek wilde ik absoluut niet!

 3. Mijn miskopen zijn bijna altijd schoenen, die toch niet zo goed zitten en lopen als ik dacht.Ik ben een zeurpiet wat betreft schoenen.
  En een boek wat ik zo vond tegenvallen, enorm egocentrisch geneuzel, dat ik het in de vuilnis heb gegooid. Eat, pray en nog wat was de titel.

 4. Mijn grootste miskoop was een huis. Geen geringe aanschaf.
  Eigenlijk was met dat huis niet zo veel mis.
  Ik kocht het samen met mijn toenmalige partner, waar veel aan mis was.
  Ik moest het huis uit vluchten, voor mijn veiligheid. Een jaar later verkocht die man het huis, zonder mij mijn 50% eigendom te vergoeden. De mij toegewezen advocaat deed zo goed als niets en was dus ook een miskoop. De rechter vond het kennelijk ook allemaal best. Dat maakte van dat huis een miskoop voor mij en een buitenkansje voor mijn foute partner, want betaald had ik wel.

  • Wat naar voor je Vlierbloesem! En ook wat een aaneenschakeling van pechmomenten. Ik kan me voorstellen dat je op die aankoop niet positief terug kijkt.

 5. Ik heb een paar moeilijke voeten waar tussen links en recht een maat verschil zit... Dat leidt wel een tot een miskoop. Als ik een goed paar vind kan het zijn dat ik twee paar koop als ze er ook nog een andere kleur van hebben.

 6. De laatste miskoop was een Camera Nikon Coolpix. Na een paar jaar kwam er rommel tussen de lenzen dat er niet uit te krijgen is en je op elke foto zag. Was geen dure camera, maar met de voorgaande vergelijkbare van Olympus heb ik nooit een dergelijk probleem gehad.

  In het algemeen koop ik weinig en doe ik er lang over om iets te kopen. Gevolg is erg weinig miskopen.

  • Wat een vervelend probleem Ximaar. Zo kun je ook echt geen goede foto's meer maken. Die camera hebben ze dan niet bepaald slim in elkaar gezet.

 7. Mijn miskoop was ook een jurk. Stond zo leuk, leuke stof, mooi materiaal maar het voegde me niet!
  Meer dan 3 jaar in mijn kast gehangen tot ik op het idee kwam het rokgedeelte eraf te halen, daar een reep boordstof op te naaien en toen was het een leuke rok!
  Van het bovenstuk voor mijn, toen 2 jarig dochtertje, een blousje genaaid.
  Dus eigenlijk was het achteraf geen miskoop meer.

 8. Ik moet er ook echt even over nadenken en kom dan toch uit bij kleding die ik uiteindelijk nooit draag. Ik heb er nu een vest van in de kast hangen. Leuk, roze vest, maar ik draag het nooit. Het zit niet lekker.

 9. Mijn miskopen zijn meestal schoenen: de schoenen zaten goed in de winkel maar bleken na een paar kilometer lopen toch te krap. Moeilijke maat kennelijk.

  • Balen zeg! Maar helaas ook wel herkenbaar. Soms merk je pas dat iets niet lekker zit, als je het gebruikt. En dan kan het vaak niet meer terug;.

 10. Het staande hoge wasrek van ikea, wat een prutding. Heb er de klantenservice over gebeld maar ik kon een ander komen halen en moest de oude meenemen. M'n vriend heeft er popnagels ingeschoten dat is goedkoper dan op en neer rijden.

 11. Jeetje.. ik zou het écht niet weten. Ik koop sowieso heel weinig. Hoe vaak ik niet iets in mijn handen heb in de winkel en het weer terug leg... Dan denk ik 'wat moet ik er eigenlijk mee'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder