Reacties

Vinted ontdekt: 2 rokken gekocht — 14 reacties

 1. Mooi uitgebreid verslag. Ik denk dat je er een hoop mensen mee geholpen hebt. Ik koop zelf eigenlijk altijd in de stenen winkel.

  Love As always
  Dimario

  • Ik las de aanhef van je! Ik heb 2 rokken gekocht. Ik dacht hoe bestaat het ik heb ook 2 rokken gekocht vandaag. Lange stroken rokken met allemaal verschillende stoffen erin verwerkt. Mijn vorige was helemaal versleten. Maanden gezocht en nu heb ik er 2. Helemaal happy.

 2. Ik zit ook sinds kort op Vinted, over mijn eerste ervaring heb ik laatst een blogpost geschreven, die was op z'n zachtst gezegd... apart. Ik heb tot nu toe alleen verkocht op Vinted. Ik zou ook niet snel grote bedragen uitgeven (of verkopen) op Vinted, maar daar ben ik sowieso te sceptisch voor geloof ik. Als ik iets via Marktplaats of Fb koop ga ik het ook altijd halen als het duur is, want dan wil ik het zien voordat ik het meeneem. In het ergste geval heb ik dan voor niks gereden, maar dat is me nog maar 1x gebeurd.

 3. Behalve inkpatronen en een nieuw hoesje voor de telefoon koop ik alles in de stenen winkel en zelfs daar is sinds corona de loop er bij mij behoorlijk uit. Natuurlijk doe ik de gewone boodschappen, maar winkelen in de stad lokt me totaal niet meer.

 4. Ik koop en verkoop regelmatig op Vinted. 1x kochten we helaas nep-Nikes en kregen we netjes ons geld terug na aanlevering van bewijsmateriaal. 1x stuurde de verkoper na aankoop niks op en kregen we na de bekende wachtdagen ook ons geld terug. Zelf tot nu toe alleen succesvol verkocht.

  Ik koop er graag mooie merkkleding (ik heb een aantal merken waar ik liefhebber van ben) voor een fractie van het geld terwijl het nog (bijna) nieuw is. Ook is het bereik van Vinted een stukje groter dan Marktplaats. Ook uit Spanje, Italië en Frankrijk kun je makkelijk kleding kopen.

  Tot nu toe is m'n ervaring dat het een stuk minder ordinair is dan Marktplaats. Ik heb nette conversaties, goede producten en weinig tot geen problemen. Mijn dochter koopt wat meer jeugdige items van andere pubers, daar zijn de afspraken soms wel wat minder hard. Pubers zijn kennelijk wat makkelijker met het niet nakomen van afspraken dan volwassenen met goede spullen.

 5. Ik heb vinted al bekeken en ik vond het allemaal heel mager qua grote maten. De hoeveel trackers in die app zijn stuitend dat is waar ze hun geld mee verdienen. Kleding uit het buitenland laten komen vind ik onnodig dan koop ik het liever niet.
  Maar je eerste rok vind ik ontzettend fleurig en heel goed bij je passen!

 6. Bedankt voor deze vergelijking.
  Ik veerde op toen je schreef dat je vinted ontdekt had....was gelijk benieuwd naar jouw verhaal....want ik heb vind het nog maar niks.
  Ik heb ooit eens een account aangemaakt. Ik dacht, laat ik het ook eens proberen met kleding verkopen. Ik herinner me dat ik het errug bewerkelijk vond om een account aan te maken. Toen zocht ik naar de verzendmogelijkheden en kwam op al die rand-verzenddiensten. Geen PostNL dus. Dat vond ik al een zwaar minpunt. Maar het grootste struikelblok vond ik dat mijn verkopen als een soort tegoed worden geparkeerd. Tja, dan weten we wel wie daar het meeste aan overhoudt.
  Dus na eerst een tijdje zoet geweest te zijn met het aanmaken van een account en advertenties plaatsen, heb ik alles er weer afgehaald en afgemeld :-)
  Marktplaats blijf ik dan toch prettiger vinden, hoewel je daar nu ook servicekosten moet betalen voor hun betaaldienst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder