Reacties

Inloggen Instagram + Insta bio link — 18 reacties

 1. Ik heb in de 25 jaar dag ik een mobiel heb pas mijn tweede nummer. Ik heb in die loop van de jaren wel meerdere emailaccounts gehad. Insta gebruik ik alleen voor mijn werk.

  Love As Always
  Dimario

 2. Volgens mij kon je in het verleden wel 'gluren' zonder je eerst aan te melden, maar tegenwoordig kan dat inderdaad niet meer. Wat mij betreft eigenlijk best wel terecht dat je aangemeld moet zijn om te kunnen 'gluren'.

 3. Tenenkrommend allemaal.

  En dat geldt niet alleen voor Instagram. Gisteren aangemeld voor een vast jaarcontract bij energiemaatschappij Mega (zie mijn videotip op https://www.youtube.com/watch?v=2H73Qvo6Rmw) maar bij nader inzien wil ik de door hen voorgestelde ingangsdatum vervroegen.

  Het contract is inmiddels aangemaakt en daarvan is ook een klantnummer en volledig ingevuld accountrecord beschikbaar. Ik doe mijn verzoek vanaf het bij Mega geregistreerde mailadres en vermeld er mijn klantnummer bij. Toch ontvang ik enige momenten later om mijn vraag te herhalen en ter verificatie postcode, huisnummer en laatste 4 cijfers van mijn bankrekening door te geven. Waarom in godsnaam? Om het spannend te houden, denk ik dan maar.

 4. Een belangrijke reden dat ik nooit naar Instagram of Facebook ga. Inloggen om iets te plaatsen vind ik prima. Maar inloggen om iets te bekijken vind ik fout. Het hoort bij hun verdienmodel. Door een account te verplichten proberen ze zoveel mogelijk persoonlijk info afhandig te maken die ze doorverkopen aan adverteerders e.d. Instagram en Facebook blokkeer ik 100%, dus bijvoorbeeld ook op sites die er een koppeling naar plaatsen. Kan prima met uBlock Origin. Twitter vind ik zeker niet zalimakend, maar die kan je (nog) wel gewoon bezoeken zonder een account.

 5. Eerlijk gezegd vind ik Instagram niet zo gebruiksvriendelijk. Maar inderdaad, als je er gebruik van wilt maken, dan moet je bijna wel een account hebben. Ik post af en toe wat, maar ben er niet zo heel trouw in :)

 6. Ik heb me één keer aangemeld en blijf ingelogd. Mijn mobiel nummer is nog altijd hetzelfde als toen ik mijn eerste telefoon kocht in de jaren '90. Zou niet weten waarom ik het zou veranderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder