'Ik ben blij dat mijn moeder dood is'

ik ben blij dat mijn moeder dood is'Ik ben blij dat mijn moeder dood is.'

Dat is de schokkende titel van het boek van ex-kindsterretje Jennette McCurdy.

Jennette McCurdy speelde Sam in iCarly

Ik ben er zelf ook pas net achter, maar Jennette McCurdy speelde één van de hoofdrollen in de populaire Nickelodeon serie iCarly. Ze speelde daarin de rol van de stoere en vrijgevochten Sam. Mijn kinderen keken deze serie destijds graag.

Mijn jongste dochter Teuntje wist me te vertellen dat ze Carly nooit zo leuk vond, maar het karakter van Sam wel. Na het lezen van het boek zocht ik op youtube een aantal fragmenten uit de serie op.Met de wetenschap van haar boek kijk je meteen met heel andere ogen.

En na het lezen van het boek snap ik de titel ook best.....

Mijn review van Ik ben blij dat mijn moeder dood is vind je op mijn boekenblog.

Zie ook: Nieuwe Dora.

N.B. Als je last hebt van het 'Ben ik wel een goede moeder?' syndroom is dit een fijn boek. Want je staat meteen al in de plus als je NIET de dingen doet die Jennette's moeder doet!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Indrukwekkend en schrijnend (flitste heen en weer naar je review en weer naar hier). Het is goed dat ze hierover schreef denk ik. Het maakt dat ik me ervan bewust bent dat een filmster wel eens een heel andere gevoelswereld kan hebben dan ik soms denk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.