Reacties

Web Whatsapp: appen via computer in 5 stappen! — 23 reacties

 1. Echt een ideale uitvinding, dat het via de computer kan. Ik gebruik het vrijwel nooit, maar bedenk wel heel vaak dat ik mijn hele verhaal liever op een toetsenbord had getikt. Hoop toch dat ik er op een dag eerder aan denk dan nádat ik een heel verhaal heb zitten tikken;).

 2. Ik zou het niet willen om het met twee duimen te willen doen. Ik heb nu al last van mijn duimen en als je dan ook nog dit soort dingen met je duimen gaat doen, dan loopt het vast met mijn duimen.
  Ik zit dit gelukkig op mijn pc en toetsenbord te typen.

  Het enige waar ik een vraagteken bij zet hoe veilig dit is. Omdat whatsapp van facebook is en dit bedrijf behoorlijk schijt heeft aan je privacy en op je telefoon van alles bijhoudt, vraag ik me af in hoeverre je pc wordt gescand en opgeslagen wordt bij fb. Alleen al vanwege dit idee, zou ik het niet installeren op mijn pc.

 3. Voor die paar keer dat ik het gebruik doe ik het gewoon op mijn telefoon. Toen ik nog aan het werk was deed ik het wel op mijn PC. Dat is nu een voordeel van pensioen... Het hoeft allemaal niet meer zo.

 4. Ik kan ook niet typen op mijn smartphone, geef mij maar echte toetsen.
  Ik gebruik - als het echt nodig is iets te tikken op mijn telefoon - wel de autocorrect en ik kan door 'lijnen te trekken' op mijn toetsenbord i.c.m. de suggesties van autocorrect wel sneller een berichtje maken dan letter per letter te tikken.
  En als ik meer dan 5 woorden wil zeggen dan bel ik meestal gewoon :)

 5. ik gebruik whatsapp op mijn pc al zo lang.....als ik thuis ben doe ik altijd via de pc, anders ben ik het wel verplicht langs mijn iphone, en ik heb een ouder model i pad, en daar gaat het dan weer niet op, dat vindt ik spijtig
  - Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.-

 6. Och ik gebruik het al heel lang, he tis namelijk ook handig om je foto's te downloaden bijv. of de filmpjes van Liefste die ze stuurt en het moet bewaard blijven, of uploaden, vanuit je bestanden als hij om een foto vraagt die op de laptop staat... of filmpjes, muziek... heel handig!

  En ook het tikken is dan inderdaad makkelijker maar dat gebeurt bijna niet.

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder