Reacties

Besparen op internet en tv, waar moet ik op letten? — 20 reacties

  1. Toch wel goed om hierover na te denken. Ik kreeg overlaatst ook een interessant aanbod in de brievenbus om het me allemaal goedkoper te maken.

    Ik kijk ook weinig tv, is eerder voor de kids en de tekenfilms dat ik het doe.

    Groetjes,Eva

  2. Wij hebben sinds kort ook glasvezel en ben zeer tevreden. Niet zonder internet gezetten omdat Ziggo is doorgelopen tot kpn geïnstalleerd was en door de Overstapservice zijn die kosten neem ik aan onderling verekend want ik heb er nooit weer wat van gehoord. Ik vond het wel even een stap, maar heel blij dat we het gedaan hebben.

  3. Wij vergelijken hier ieder jaar weer opnieuw, welke de goedkoopste is, maar kwaliteit is ook belangrijk. Een tijd geleden hadden wij Ziggo & dit was een groot drama... nu overgestapt naar een andere provider en nergens geen problemen meer mee!

  4. Ik heb niet echt bespaartips, want ik heb dit mijn vriend allemaal laten uitzoeken. Hij heeft er veel meer verstand van haha, maar deze tips had hij vast en zeker kunnen gebruiken!

  5. Hier liep de overgang naar glasvezel heel soepel. We hebben een hele tijd een 3-in-1 pakket gehad omdat onze provider geen los internet aanbood; en ze zijn de enige met glasvezel hier om de omgeving. Inmiddels hebben ze wel een alleen-internet pakket en daar komen we prima mee uit de voeten. Het scheelde op ons abonnement gewoon 25 euro, dus dat stoppen we nu dus inderdaad in videoland en netflix haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder