Reacties

Netflix account delen wordt minder makkelijk — 7 reacties

 1. Ik lift mee bij een goede vriendin van mij. Daarvoor met mijn ouders die het hadden opgezegd, maar nu weer hebben geloof ik. Echter, mocht het ooit verdwijnen om wat voor reden dan ook, wie weet zal ik zelf wel kijken voor een abbo.

  Voor het bedrijf is het natuurlijk wel handig, ze moeten ergens de kosten vandaan halen om de mooie producties te maken. Als die code alles is wat nodig is eventueel, haalt het weinig uit verder denk ik.. je deelt eventueel toch al, dus is die code opsturen naar hen die mee kijken toch ook een kleine moeite?

  X

 2. ja fijn is dat, Nicole,

  ik deel het abo met mijn dochter, de kleinkinderen en mijn verloofde.
  We zijn met z'n vijven en ieder een eigen smaak.

  Ik mag dat wel...

  groetjes!

 3. Wat goed van de tip om te checken of iemand anders via je account kijkt. Nu je het zegt hebben we op locatie (als we ergens logeerden) weleens ons account gebruikt en zijn we vergeten uit te loggen. Is wel essentieel om te weten inderdaad. Verder begrijp ik Netflix wel. Aan de andere kant zijn we begonnen met kijken via het account van een vriendin en waren we zo tevreden dat we zelf een abonnement hebben aangeschaft. Zo zou Netflix het ook kunnen zien (of ben ik nu wat naïef)?

 4. Ik las het van de week ergens, maar wist niet hoe ze dat precies gingen checken.
  Wij delen ook een abonnement, waarom? Tja ik kijk eigenlijk alleen met kerst dus dan mag ik inloggen bij een nichtje op haar account.

  Misschien komende kerst maar een abonnement nemen en na de feestdagen weer opzeggen ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder