Reacties

Netflix alternatieven: welke is goed voor jou? — 25 reacties

 1. Ik ben blij met de alternatieven. Ben zelf heel blij met NLZIET. Echt alles zonder reclame, op één website, voor een lief prijsje. Dus eh...sorry, ik ben één van die mensen die jouw plezier aan het verpesten is;).

  • Ja hè? Het wordt inderdaad te duur om overal dan maar een abonnement op te nemen. Wat dat betreft had ik het handiger gevonden als Netflix gewoon alles had.

 2. Heb via mijn zoon een gratis Netflix abonnement en geniet daar enorm van. Maar om daar ook nog een extra streaming dienst bij te nemen dat is budgettair niet verstandig. Soms krijg ik met Netflix al het gevoel dat er zo enorm veel is om (nog) naar te kijken.

 3. Zelf heb ik een basis pakket, waar ik de helft van de kanalen heb verborgen.
  Ik ben gewoon geen film kijker, maar vind je uitleg en informatie wel goed samen gesteld. Hans

 4. Ik moet er toch niet aan denken om al die streamingdiensten of een deel daarvan te kijken! Ik kijk al amper naar de tv laat staan dat ik naar Netflix en/of concurrenten ga kijken.
  Het doet mij bijzonder veel deugd om te zien hoeveel geld ik daarmee uitspaar. Dus je blog is toch voor mij erg nuttig!
  Dank je wel!

 5. Ik heb er opzich niet heel veel problemen mee dat disney begonnen is en daardoor het aanbod van netflix wat kleiner word.
  Ik kijk netflix via het account van mijn moeder, ik heb disney plus waar ook vele gebruik van maken en van mijn schoonouders gebruik ik videoland en ziggo.
  Eigenlijk heb ik de meeste series en films dus wel tot mijn beschikking haha

 6. Wij hebben ons televisie abonnement opgezegd en hebben nu Disney plus en Videoland.
  Ik ben groot fan van Disney Plus, tot nu toe komen er elke week wel nieuwe dingen bij. Videoland ben ik niet heel enthousiast over best veel oude series en films. Maar het idee is om elke paar maanden te wisselen van aanbieder. Amazon Prime hadden we voor Disney Plus, staan hele mooie series op ook.

  • Amazon Prime heb ik vorig jaar ook een maand gratis geprobeerd omdat ik de serie The Amazing mrs. Maisel graag wilde zien. Daarna heb ik het wel weer opgezegd, omdat we al Netflix hadden.

 7. Ik heb een Netflix en Disney+ abonnement. Maar beiden gedeeld met mijn zus en schoonzus. Ik denk dat er voorlopig een wildgroei aan streamingdiensten ontstaat. Maar de voorspellingen zijn dat het illegaal downloaden weer gaat toenemen omdat mensen niet zoveel verschillende abonnementen willen. Er zal ook vast wel een provider komen die alles-in-één gaat aanbieden in de toekomst. Daar wachten we dan maar op.

 8. Ik heb eigenlijk bijna elke abo genomen. Ik houd van keus en de ene week kijk ik meer naar de ene dienst dan de ander. Ik heb verder niet zoveel vaste lasten dus dan kan dat wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>