Reacties

Netflix prijzen 2023: ze zijn hetzelfde gebleven — 26 reacties

 1. Het is niet verkeerd om het centraal te houden en over te gaan op de basic, ook al zou daar niet iedereen het mee eens zijn.

  Love as always
  Dimario

 2. Goed idee, om het met de anderen te overleggen. Ik heb geen Netflix, maar nu ik die prijzen (weer) zie, is dat een extra reden om er niet aan te beginnen. Ik vind het vrij prijzig. Als je dat eruit wilt halen, moet je wel echt trouw kijken, zou ik denken.

 3. Ik heb Netflix opgezegd. In het begin keek ik wat vaker, ik kan nog tot 5 januari kijken. De bedragen van prijsstijgingen vallen per maand wel mee, maar vermenigvuldig ze eens met 12!!! Het pensioen wordt al ruim 10 jaar niet geïndexeerd. Dus volgend jaar alleen al door dit abonnement op te zeggen 124 euro extra om anders te besteden of te sparen.

 4. Als er zoveel mensen meekijken kun je natuurlijk ook met z'n allen de kosten delen! Wij hebben gewoon een basisabonnement, we kijken nooit tegelijkertijd iets anders, en met het beeld is niets mis. Ik heb overigens geen vergelijkingsmateriaal wat beeld betreft, misschien zie je het verschil wel degelijk als je een 'minder' abonnement neemt, maar ik heb nooit meer dan basis gehad.

 5. Ik ga er vanuit dat degene die kijkt ook meebetalen maar als je de prijs te hoog vindt waarom stop je er dan niet gewoon mee? Ik heb het vorig jaar weer een maand volgehouden en werd moet van het scrollen naar wat ik wilde kijken.

 6. Dat is met een gezin in veel dingen zo, je wilt elkaar het leven zo aangenaam mogelijk maken.
  Het is afwegen wat je gaat doen, je kunt ook een bijdrage aan ze vragen voor het maandelijkse multimedia gebruik.
  Een avondje naar de bioscoop gaan kost meer en is nu ook lastig door de corona. Hans

 7. Ik heb al drie keer voorgesteld om te downgraden maar ben weggehoond. Ik denk er nu over om een mediabijdrage te vragen van de kinderen.
  Deze situatie is voor mij de belangrijkste reden om geen Spotify te willen. Voor je weet, vindt iedereen het geweldig en ben ik degene die kan gaan betalen.

 8. Wij hebben Netflix opgezegd omdat we het aanbod vonden tegenvallen en van de series die wij dan wel leuk vonden duurden het zolang tot het volgende seizoen kwam (The Witcher bijvoorbeeld). Nu hebben we Disney+ (op de xbox one) en we kijken bijna elke avond. Het aanbod is vele malen beter, vinden wij dan. ;)

  In jouw geval, zou ik gewoon een bijdrage vragen aan ieder gezinslid die meekijkt. ;)

 9. Ik deel de kosten met mijn kinderen. Binnenkort ga ik weer helemaal voor netflix zitten, er zijn weer een paar goede series qua detectives bijgekomen. Helaas is Dynasty weer afgelopen voor ons, keek ik graag naar samen met mijn dochter. Echt een aanrader! We wachten weer op een nieuw seizoen.

 10. Ik heb geen neflix en ook geen andere extra services. Dat vind ik te duur.
  Ik heb bij ziggo internet + TV + vaste telefoon met onbeperkt bellen. Niet dat ik veel bel, maar ik wil me niet te veel ergeren aan de nummers die je in de wacht zetten terwijl de tikken doorlopen. Ik wil best wel eens een filmpje kijken, maar ik heb te weinig tijd om elke avond te kijken. Dus een film service is aan mij niet besteed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder