Waarom ik nu toch ook Amazon Prime heb…

Amazon Prime

Ik geef het liever niet toe, maar ik heb nu naast Netflix ook een abonnement op Amazon Primeir?t=nicoleao 21&l=ur2&o=38…. Iets waarvan ik altijd zei dat ik dat nooit zou doen.

En ik vind het een beetje stom van mezelf.

Netflix heeft zoveel te bieden.

Hoezo moet ik dan óók nog Amazon Prime hebben?

Amazon Prime: waarom ik het (weer) nam

Tot dusver nam ik 1 keer eerder een abonnement op Amazon Prime. Dat was omdat ik de serie The Marvelous Mrs. Maisel wilde kijken. De eerste maand is gratis, dus ik meldde me aan, zegde het abonnement meteen weer op en had gratis 30 dagen toegang tot Amazon Prime.

Dit keer wilde ik de serie Goliath met Billy Bob Thornton kijken.

Vervolgens kwam ik allerlei andere leuke series tegen op Amazon Prime en tsja… Nu heb ik dus nog steeds een abonnement.

Amazon Prime lacht het laatst

Zo lacht Amazon Prime het laatst. Veel van die slimmeriken zoals ik, die denken slim gratis gebruik te maken van hun diensten, blijven hangen…

Zelfs de zelfingenomen Gerhard Hormann van Hypotheekvrij, is erin getrapt. Hij nam een abonnement op Netflix om de serie How to live mortage free te kijken, en bleef ook hangen.

Een jaar later tweet hij:

Tot slot

Amazon Primeir?t=nicoleao 21&l=ur2&o=38 heeft een slimme aanpak…

Laat mijn verhaal en dat van Gerhard een waarschuwing zijn voor u allen ; )

Voor wie het weten wil: een abonnement kost 2,95 p/m.

Similar Posts

22 Comments

 1. Misschien toch even kritisch naar andere abo’s kijken of dat wellicht wat minder kan? Als ik mijn energieleverancier bel om te informeren wanneer ik boetevrij weg kan heb ik meestal meteen weer 6 maanden korting op zak. Kan je heel wat maandjes Amazon voor kijken :-)

  1. Ik had prime graag gehad. Maar ik ga er geen creditcard voor nemen. Dus zodra bancaire overschrijvingen mogelijk zijn, neem ik een abonnement.

 2. Het bedrag valt me mee.
  Maar ik weiger om voor dit soort diensten extra te betalen. We hebben al ruim 40 zenders.
  Dus hier geen Netflix, Videoland ed.

 3. Ik had prime graag gehad. Maar ik ga er geen creditcard voor nemen. Dus zodra bancaire overschrijvingen mogelijk zijn, neem ik een abonnement.

 4. Heel af en toe overweeg ik om dat trucje van een maand gratis ook toe te passen, maar tot nu toe houd ik me in. Als ik dit zo lees, is dat maar beter ook;).

 5. Voor Star Trek – Picard zou ik heel graag dit willen nemen, maar ik heb al een duur abonnement voor extra zenders bij ziggo. Maar wie weet *ik wil wel heel graag de nwe serie met Picard zien* doe ik het toch. Eerst maar uitzoeken hoeveel afleveringen er zijn, misschien dat alles te zien is in de proeftijd. 🙄

  1. Picard is een flutserie, een oude bejaarde man van stal gehaald. De serie haalt het niet bij wat je gewend bent.

 6. Wij hebben ondertussen Netflix, Videoland, Amazon prima, Apple+ en Disney+. Echt erg, haha. We delen sommige wel. En Apple+ kreeg ik een jaar gratis bij mijn telefoon. Kan ik straks wel lekker bingen tijdens mijn zwangerschapsverlof.

 7. Oh, heerlijk hier Netflix en Prime, zelfs mijn man kijkt mee ( een verstokte anti tv held!) naar “the office” ! 😂

 8. Hier geen Netflix en geen Amazon. Sterker nog; als mijn schat en ik uit elkaar zouden gaan, krijgt hij de tv. Man, wat zou ik die herrie-bak graag de deur uit doen! De tv, hè!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.