Reacties

Amazon Prime: waarom ik het nu toch heb — 22 reacties

 1. Misschien toch even kritisch naar andere abo’s kijken of dat wellicht wat minder kan? Als ik mijn energieleverancier bel om te informeren wanneer ik boetevrij weg kan heb ik meestal meteen weer 6 maanden korting op zak. Kan je heel wat maandjes Amazon voor kijken :-)

  • Verder heb ik amper abonnementen eigenlijk. Alleen op Netflix en de bibliotheek : )

  • Ik had prime graag gehad. Maar ik ga er geen creditcard voor nemen. Dus zodra bancaire overschrijvingen mogelijk zijn, neem ik een abonnement.

 2. Het bedrag valt me mee.
  Maar ik weiger om voor dit soort diensten extra te betalen. We hebben al ruim 40 zenders.
  Dus hier geen Netflix, Videoland ed.

  • Wij hebben juist bezuinigd op ons aantal zenders, en kijken vooral Netflix.

 3. Ik had prime graag gehad. Maar ik ga er geen creditcard voor nemen. Dus zodra bancaire overschrijvingen mogelijk zijn, neem ik een abonnement.

 4. Heel af en toe overweeg ik om dat trucje van een maand gratis ook toe te passen, maar tot nu toe houd ik me in. Als ik dit zo lees, is dat maar beter ook;).

  • Ja, het heeft toch het risico dat je blijft hangen heb ik gemerkt....

 5. Voor Star Trek - Picard zou ik heel graag dit willen nemen, maar ik heb al een duur abonnement voor extra zenders bij ziggo. Maar wie weet *ik wil wel heel graag de nwe serie met Picard zien* doe ik het toch. Eerst maar uitzoeken hoeveel afleveringen er zijn, misschien dat alles te zien is in de proeftijd. 🙄

 6. Wij hebben ondertussen Netflix, Videoland, Amazon prima, Apple+ en Disney+. Echt erg, haha. We delen sommige wel. En Apple+ kreeg ik een jaar gratis bij mijn telefoon. Kan ik straks wel lekker bingen tijdens mijn zwangerschapsverlof.

 7. Hier geen Netflix en geen Amazon. Sterker nog; als mijn schat en ik uit elkaar zouden gaan, krijgt hij de tv. Man, wat zou ik die herrie-bak graag de deur uit doen! De tv, hè!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>