Reacties

Three Wives One Husband: polygamie — 19 reacties

 1. Mooie docu. Ik heb hem ook gezien. Sister Wives begint idd een beetje langdradig te worden. Jammer.
  My Five Wives vond ik ook een mooie serie om te volgen en helaas zijn daarvan de opnames gestopt.

  • My Five Wives keek ik ook graag, maar dat was inderdaad een stuk korter. Anderzijds misschien maar goed ook, want Sister Wives wordt er helaas niet beter op.

  • Als je de documentaire ziet, zie je dat de mannen het best heel zwaar hebben Joannes. Volgens mij is het helemaal niet zo fijn voor ze om zoveel vrouwen te hebben : )

 2. Hm, ik ben wel eens op vakantie geweest met mn en onze 4 kids en mijn vriendin met haar 2 kids gingen mee, samen in een huisje, en toen ervoer ik wel het sisterwifes gevoel, heerlijk dta er nog een moeder-achtige is die ook precies begrijpt en handelt wat betreft de kids, eten, koken, opruimen etc etc :-) ikdacht toen, het lijkt mij niet verkeerd....mijn man echter deelden wij natuurlijk niet, dus helemaal ehct was het niet :-D

  • Die vanzelfsprekendheid van een paar helpende handen, is inderdaad fijn denk ik.

 3. Deze documentaires komen op mij toch een beetje te gemaakt over. Heel realistisch lijkt het me niet. Je ziet toch niet echt het dagelijks leven van een doorsnee polygamie familie lijkt me. Want het ziet er allemaal te gelikt uit. Grote huizen, dikke autos veel vakantietripjes enz. Ik heb het dan over sisterwives, want de andere serie ken ik niet. Maar hoe dan ook als je weet dat je gefilmd word hoe authentiek ben je dan nog?????

  • Three wives one husband is een stuk geloofwaardiger dan Sister Wives.

 4. Interessant (de trailer bekeken) maar ik krijg er op de een of andere manier toch kriebels van. En dat is natuurlijk een oordeel vanuit mijn eigen normen en waarden vermoed ik. Toch vind ik dat iedereen het zelf moet weten. Wat ze doen en waarom. Dat het moeilijk blijkt te zijn dat begrijp ik. Je man delen met anderen en dan ook nog zo in het openbaar (het is / voelt anders dan vreemdgaan kan ik mij zo voorstellen). Ik weet het niet.

  • Ik denk dat er veel ellende achter schuilgaat: groepsdruk, het moeilijk weg kunnen gaan want je raakt je hele familie kwijt..
   Het lijkt vrijwillig maar ondertussen zit je in een psychologisch web
   Zie ook de mormonen

 5. Moet aan mijn arme man denken. Misschien wel in het paradijs een geweldige plek maar hoe erg zou het hier op aarde zijn. meer de hel denk ik. Ik heb het hem weleens gevraagd, lijkt het je wat 3 vrouwen.
  We houden het dus hierbij en gelukkig maar.

 6. Het polygame wereldje is trouwens heel klein. Kody van Sister Wives is getrouwd met oa zijn nicht Christine. Ik vond 'Seeking Sister Wives' ook leuk om te zien. Een dochter van Kody is getrouwd met Mitch en dat is weer een broer van één van de vrouwen die polygaam getrouwd is in 'Seeking Sister Wives'.
  De hoofdpersoon uit 'My five wives' is een goede vriend van Kody 'Sister Wives'.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder