Reacties

Keep Sweet Pray and Obey: 1 man, 87 echtgenotes! — 12 reacties

 1. Ik zag de serie al. Heel eng inderdaad dat vrouwen de leider nog steeds steunen... Wel goed om als waarschuwing te zien: loop nooit met je allen achter 1 leider aan, blijf kritisch!
  Waarom ben jij zo geïnteresseerd in polygamie trouwens, even nieuwsgierig? Lijkt mij niets, mijn man delen met anderen!

  Groetjes, Alice K.

  • Mij lijkt het ook niets, maar misschien dat ik het daarom zo interessant vind hoe anderen dat dan doen.

   Bovendien houd ik erg van het huiselijke van documentaires over polygamie. Dat gewone dagelijkse reilen en zeilen.

 2. elissa wall. het begon toen ik veertien was. mijn jeugd en gedwongen huwelijk in een sekte. is een boek. dit boek zou je moeten lezen. zij heeft er voor gezorgd dat warren in de gevangenis kwam. wordt ook verteld in de serie. en er zijn zoveel van dit soort sektes.

 3. Met verbazing heb ik deze serie gekeken. En inderdaad, ook afschuwelijke verhalen. Maar ook interessant, want hoe krijgt zo'n man het toch voor elkaar dat iedereen hem zo volgt? Ik vind het namelijk geen charismatische man, dus wat is dat dan toch?

  • als je de serie goed had bekeken, dan had je geweten dat dit al op lagere school begon. daar begon het hersenspoelen al. het boek van elissa wall beschrijft precies hoe de vork in de steel zit. het begon toen ik veertien was. mijn jeugd in gedwongen huwelijk in een sekte. je zou kunnen proberen of je het boek ergens kunt vinden. erg boeiend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>