Reacties

Het zaad van Karbaat documentaire over de 'spermadokter' — 14 reacties

 1. Ha Nicole,

  ja... ik heb er een stukje van gezien en ineens werd het me teveel.
  Ik vind het eigenlijk nogal prive...

  Maar voor de kinderen wel bevrijdend misschien!

  groetjes, Marlou

 2. Heftige documentaire. Onvoorstelbaar dat dit echt gebeurd is. Dat misbruik van die vrouwen vind ik vreselijk. Ik heb deel 3 niet gezien, het greep me teveel aan. Fijn dat de kinderen elkaar zo goed ontmoeten.

  • Ja, ik zat ook met de oren te klapperen. Ook vanwege de ongepaste opmerkingen van dokter Karbaat. Mijn hart ging uit naar die vrouwen die zo'n intense kinderwens hadden dat ze het maar over zich heen lieten komen. Het zal je maar gebeuren...

 3. Ik heb het niet gekeken. Jammer dat de dokter sommige mensen nu met problemen heeft opgezadeld. Vaak mensen die radeloos waren en graag een kind wilden.

  Love As always
  Dimario

 4. Echt een zeer aangrijpende documentaire. Eigenlijk geloof je je ogen niet. En ontzettend dapper van de kinderen en moeders die hieraan mee hebben gewerkt. Het terugkijken meer dan waard.

 5. Dát is het dus. Er is al een film over geweest. Ik heb de documentaire nog niet gekeken, maar werd ook een beetje geremd door het feit dat ik dacht dat het een herhaling zou zijn. Maar dan heb ik de film gezien. Ik ga deze serie ook nog kijken. Het is en blijft een ongelooflijk bizar verhaal.

 6. Ik heb hem alweer een tijd geleden gezien maar het heeft wel erge indruk op me gemaakt. Lijkt me erg moeilijk voor de betrokkenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder