Bioscoopbroek?!

bioscoopbroek

In het Van Dale woordenboek ben ik het woord nog niet tegengekomen, maar er schijnt dus zoiets te bestaan als een bioscoopbroek!

Wat is een bioscoopbroek?

Het eerste waar ik aan dacht, was een broek met allemaal handige opbergvakken voor drinken en snacks! Als je in de bioscoop zelf snacks koopt, zijn die namelijk behoorlijk prijzig. Dus ik dacht dat een bioscoopbroek een soort smokkelbroek was.

Maar dat is het dus niet…

En het is ook niet een hele comfortabele broek waarmee je relaxt in de bioscoop kunt zitten.

Ondanks wat Etsy en AliExpress ons proberen te laten geloven. Want als je zoekt op bioscoopbroek krijg je Etsy en AliExpress als zoekresultaten.

Wat is het dan wel?

Een bioscoopbroek blijkt een broek te zijn die de mogelijkheid biedt om jezelf eh…. te plezieren. Als ik het goed begrijp zijn de zakken er aan de binnenkant uitgeknipt. Dus als je dan je handen in je zakken doet, kun je meteen door naar wat ik maar even de Pretstreek noem.

Playpants

In het Engels heet deze broek Playpants. In 2015 zette Robert Kalinkin zijn idee voor deze broek op Kickstarter. Het werd een succes. De broek is nu ‘out of stock’.

Tot slot

Ik vind het allemaal heel bijzonder.

En dan moet je ook geen ondergoed aandoen lijkt me.

Gebruikte bronnen: onder andere Kickstarter, Girlscene, Fok Forum en Robertkalinkin.com

12 Comments

  1. Dimario
  2. Jan Hsendrik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh