Reacties

Michael J. Fox Still documentaire: Still a Michael J. Fox movie — 10 reacties

  1. Zoiets kijk ik liever niet.Ik ken mensen met Parkinson in mijn omgeving met trouwens heel verschillende uitingen. Moeilijk vind ik het gewiebel voor mijn ogen. Dat maakt me een beetje duizelig. Maar ja,ik kan niet met mijn rug naar haar toe gaan zitten. Het is al triest genoeg

  2. Een paar jaar geleden zag ik hem in een documentaire, triest om te zien. Pijnlijk omdat mijn echtgenoot dezelfde ziekte had.
    Fox heeft ook contact gehad met Het Centrum voor Parkinson e.v. van het Radboudumc en is daar een fellowship mee aangegaan.

  3. Ik was als puber enorme fan van Michael J. Fox. Stiekem was ik een beetje verliefd op hem. Bij mijn bed had ik plaatjes - uitgeknipt uit tijdschriften - op de muur geplakt. Ook wel van Rob Lowe geloof ik, maar Michael was mijn absolute favoriet. Dat jongensachtige, daar viel ik voor. Keek fanatiek elke week Family Ties. Back to the Future was geweldig. Die was op alle punten precies goed.
    Ik hoop dat er meer duidelijkheid komt over de oorzaak van Parkinson. Mijn opa kreeg het op late leeftijd en dat was geen pretje, voor hem niet en voor niemand niet. Je raakt de controle over je ledematen - ook je spraak - kwijt. Dat Parkinson gelinkt wordt aan bestrijdingsmiddelen, dat wil ik wel geloven, aangezien mijn opa groenteman was en ook aardappelen verhandelde.

    • Het verband met bestrijdingsmiddelen heb ik ook gehoord. Heel zorgelijk. Zeker als ik de velden dan toch nog weer oranje zie kleuren met van dat roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder