Reacties

Etsy Nederland: wat je moet weten + top 20 shops! — 25 reacties

  1. Ik heb zelf een Etsy winkeltje voor mijn aquarellen. Het is inderdaad een leuk platform. Veel leuk zelfgemaakt spul. En ook de digitale producten zijn leuk.
    Maar achter de schermen is het behoorlijk ingewikkeld. Een listing plaatsen is een heel werk. Er worden ook veel kosten door Etsy ingehouden.

    • Wat vervelend dat het zoveel werk is om een listing te plaatsen Judy. Ik heb er een blik op geworpen toen ik een account aanmaakte, en zag dat je inderdaad wel een aantal handelingen moet verrichten. Het voordeel lijkt me het grote bereik.

  2. Ik heb nog nooit iets via Etsy gekocht, maar dat komt vooral omdat ik het idee had dat het heel ingewikkeld was. Dat valt dus wel mee, lees ik nu. Er zijn vaak mooie spullen te vinden.

  3. Soms kan de levering wel tegenvallen. Ik heb 3 okt oorbellen besteld in Italië en die zouden binnen een week verzonden worden en tussen medio en eind oktober bezorgd worden. Ze zijn er helaas nog niet. Ik heb de verkoper gemaild en aangegeven dat ik een refund wil als ze deze week nog niet binnen zijn. Ik hoop van harte dat ze alsnog binnenkomen, want ik kijk er naar uit en ik vind het ook vervelend om hard te moeten zijn naar de verkoper. Maar ik mag ook voor mezelf opkomen. Ik heb geen t&t code gekregen.

  4. Ik heb er eigenlijk nog nooit gekeken. Misschien toch wel leuk als je een cadeautje zoekt. En met veel hobby's ben ik gestopt omdat ik niet meer wist wat ik met mijn creaties moest doen. Ik zal het in mijn achterhoofd houden.

  5. Ik kocht vroeger wel eens bedeltjes op Etsy. Maar de laatste jaren koop ik er niet meer op. Er staan wel leuke dingen op. Kan je nu ook al met bankcontact betalen?

  6. Ik gebruik Etsy al een hele tijd en heb nog geen een negatieve ervaring gehad. Ik vind het een top site met heel veel leuke opties voor unieke cadeaus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>