Armbandje met geboortesteen van Mamaloves

armbandje met geboortesteen

Het is me uiteindelijk toch gelukt om een mooi armbandje met geboortesteen te vinden van Mamaloves!

Wat maar weer eens bewijst dat de de wijsheid: ‘Zoekt en gij zult vinden,’ juist is.

Armbandje met geboortesteen gezocht

Hieronder de links naar mijn eerdere pogingen:

Ik ben heel blij met mijn armbandje met de geboortesteen van januari!

Similar Posts

20 Comments

  1. Ik vertrouw niet op stenen,stel je vertrouwen in God alleen,Hij maakt al je paden recht en geeft rust en vrede.

    1. Het gaat hier ook niet om geneeskracht of iets dergelijks, maar is meer symbolisch. Nicoles dochter is in januari geboren. Vorig jaar is ze overleden.

  2. Hoi Nicole, wat een mooie manier om je dochter Lucy met zo’n bandje in herinnering te houden. Maar weet je zeker dat het leer is? Het lijkt meer op satijnkoord. Ik vraag dit omdat je het continu wil dragen en er ook mee wil kunnen douchen en zo en ik vraag me af of dat koord er wel tegen kan. Het zou toch zonde zijn als het gaat rafelen en/of stuk gaat. Leon

    1. Ik ben het gaan nakijken en je hebt gelijk Leon: het is inderdaad satijnkoord geen leer. Wat knap dat je dat kon zien. Ik ga er toch maar vanuit dat het koord er tegen kan, want eerlijk gezegd kan ik het armbandje niet meer af krijgen. En dat wil ik ook eigenlijk niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.