Reacties

Armbandje met geboortesteen van Mamaloves — 20 reacties

  1. Hoi Nicole, wat een mooie manier om je dochter Lucy met zo'n bandje in herinnering te houden. Maar weet je zeker dat het leer is? Het lijkt meer op satijnkoord. Ik vraag dit omdat je het continu wil dragen en er ook mee wil kunnen douchen en zo en ik vraag me af of dat koord er wel tegen kan. Het zou toch zonde zijn als het gaat rafelen en/of stuk gaat. Leon

    • Ik ben het gaan nakijken en je hebt gelijk Leon: het is inderdaad satijnkoord geen leer. Wat knap dat je dat kon zien. Ik ga er toch maar vanuit dat het koord er tegen kan, want eerlijk gezegd kan ik het armbandje niet meer af krijgen. En dat wil ik ook eigenlijk niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>