Reacties

Over een wicker tuinset en zo'n hangstoel — 23 reacties

  • Wij vinden vooral zo'n hangstoel helemaal het einde! Voor zowel binnen als buiten trouwens

 1. Oh wauw, die schommelstoel ziet er héél gezellig uit. Zo'n hangstoel vind ik ook geweldig. Ik zit alleen zelf met het feit dat alles altijd omwaait door de ligging van mijn tuintje. Daarom heb ik 'saaie' stoelen die makkelijk naar binnen kunnen bij een beetje wind.

 2. Ik vind een hangstoel zo leuk staan, maar ik werd er laatst een beetje misselijk in, nu word ik ook snel wagenziek. Dus dat zegt meer over mij :-)

 3. Vandaag krijgen 2 tuinstoelen. Er word bezorgd. Wij hebben geen auto. Maar deze stoelen in jou log is zeker leuk om te zien. Wij hebben houten stoelen genomen. Voor de balkon. Solair lampjes hebben wij ook op de balkon. Handig. Fijne dag.

 4. Dat van die tweede woonkamer nemen veel mensen te letterlijk. Luidkeels ruziemaken, straallam zuipen, kettingroken, stereo aan, televisie aan.

  Ik zie het liever als rustruimte waar planten en wilde dieren voorrang hebben.

  • Daar zeg je me wat Petra! Op die manier is een tweede woonkamer ineens niet zo prettig meer. Het beeld dat je schetst van een rustruimte is eigenlijk veel mooier dan.

 5. Ik heb maar een klein balkonnetje, dus nog helemaal niet mee bezig. Hopelijk ooit een tuin en dan wil ik heel graag er verlichting in!

 6. Ik heb precies zo'n hangstoel (in het zwart) eens gekregen op moederdag. Hij staat heel mooi op onze veranda, maar in de praktijk zit ik er heel weinig in. Ik vind het niet echt comfortabel zitten/liggen/hangen. Hij doet dienst voor de kleinkinderen, die het dan wel weer heel leuk vinden dat geschommel, of als we echt een stoel te weinig hebben ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder