Reacties

Action buitenlamp: Solar buitenlamp van de Action — 29 reacties

 1. Wij kochten drie jaar geleden voor 4,99 in de action van die tuin lampionnetjes op zonne-energie.
  Ze hangen in weer en wind aan de boomhut van onze kinderen.
  Nu na Drie jaar storm, regen, wind, sneeuw, (en ze hangen echt wel in de wind en in de zon!) zijn ze aan vervanging toe...
  En dat materiaal was nog niet half zo stevig al dat van deze lamp!

 2. Als een solarlamp het niet meer doet, of zwak is, kun je hem herstellen door de batterij te vervangen door een nieuwe oplaadbare batterij. Lidl heeft de goedkoopste.

  • juist iets wat veel mensen niet weten vervang de batterij .
   neen action heeft de goedkoopste batterijtjes

 3. Wij hebben ook enkele van die lampjes, maar ik weet niet van welke winkel ze komen. Wel merk je dat sommige lampjes bijna niet meer werken, of veel minder goed als de andere lampjes. Misschien maar eens langs Action gaan dan!

 4. Heel toevallig had ik deze ook! Het licht was prima, maar hij was wel een beetje gammel. Op gegeven moment is er toch iets van regen/sneeuw/weetikwat in gekomen en toen gaf hij het op. Ik had hier ook een kleintje van die je aan de schuur kon schroeven, die heeft het zelfs nooit gedaan. Toch zou ik het de volgende keer weer proberen; ze zijn gewoon heel goedkoop en ik denk dat ik eerder pech heb gehad, dan dat het echt slechte lampen zijn.

 5. Wij hebben energie zuinige lampen met een sensor, omhulsels hangen al 20 jaar en onlangs zijn de lampen vervangen voor energie zuinige met een sensor.
  Aan ons niet besteed goedkope lampen die telkens vervangen moeten worden.

 6. Ik ben geen enorme Action fan, maar moet toegeven , ik heb ook van die goedkope solar lampjes en ze gaan nu al meer dan 4 jaar mee. In dit geval is goedkoop dus zeker geen duurkoop. Ik heb ze in plantenbakken staan en zelfs na maar een paar uur zon geven ze al weer aardig wat licht in de avond. Voor zicht in de winter heb ik een paar lampen van de bouwmarkt met sensor op batterijen , die heb ik inmiddels ook al een paar jaar, die waren wel wat duurder, maar toch altijd nog goedkoper dan lampen op electriciteit waarvoor je dan ook nog eens een kabel moet aanleggen naar buiten.

 7. Ik heb inderdaad vaker zulke lampjes bij Action gekocht. Bij ons gaan ze gemiddeld één zomer mee en tegen het einde van het jaar zijn ze op. Maar ja, voor ie prijs hoor je mij niet (hard) klagen.

 8. ik heb al vele solar lampen gekocht bij action maar spijtig genoeg werken ze na een paar dagen niet meer, het ligt aan de batterij die erin steekt want als ik er een gewone insteek werkt het wel, voor 2 dagen maar maar dat wil zeggen dat de batterijen die daar in zitten niet voldoen. verkopen ze in action deze batterijen en hoelang gaan die dan weer mee? Ik heb me daar al zot gekocht aan solar lampen maar zoals gezegd gaat de batterij maar even mee en dat is niet de bedoeling

  • Dat is inderdaad vervelend Rita, als ze het na een paar dagen al niet meer doen. Het ligt denk ik ook erg aan de lamp. Die van mij doet het nog wel. Maar ik heb ook een aantal solar lampjes van de Hema: daarvan doet 1 het nog, en de andere 2 doen niets meer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder